Kaşık çalısması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence olmuş eline sağlık 🙂

Emeğine sağlık🙂
Teşekkürler

orzZP2.jpg
Sizin yaptığınız kaşık mı

Aşağıdaki Damla şeklindeki etiketi her markette, binbir çeşitçilerde ve oyuncakçılarda görebilirsiniz. fiyatı sadece 2-3 tl gibi az. Sağlam bir yapıştırıcı ve üstünede Şeffaf parlak ojede sürdünmü ohh süper😀

onas-stickers-nazar-boncugu-orta-boy-nz-005_u9PJFe.jpg
Göz olmazsa olmaz mı 🙂

aa kesinlikle oyle demek istemedim. hani olsa dadından yinmez demek istemiştim🙂
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim bilmediğim için sordum olmazsa olmaz mi diye çok etkisi varsa onunda bir hal çaresini bulurum 🙂

Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim bilmediğim için sordum olmazsa olmaz mi diye çok etkisi varsa onunda bir hal çaresini bulurum 🙂

olmazsa olmaz demem mümkün değil. Bende o kadar prof değilim ama bayağı araştırma yapıyorum. Sende Sahteleri araştır genellikle en kaliteleri gözleri en iri ve gerçekçi olanlardır. benim teşhisim bu. Kaşıklarda genellikle balık taklidi olduğu için dedim. yoksa akıl vermek değil niyetim. fikrimi paylaşmak.

Teşekkür ederim hamdi abi 🙂

Teşekkürler göz o kadar önemli mi
Kaşıklarda hansen marka var o da gözlü kullanıyor ürünlerini ve rağbet görüyor sizde deneyebilirsiz isterseniz gözlü gözsüz ama iş balığı kandırmak sa göz faydalı olur .Olmasa ne olur ? olmayanlarda mesela albada göz yok ama parıl parıl yanıyor kaşık dimi ! Her iki şeklide denemek lazım önce sonra göz tutarsa hepsine uygularsınız olmasa .Unutmamak lazım ilk iletişim gözde başlar hayvandada insanda da .Rastgele 🙂

olmazsa olmaz demem mümkün değil. Bende o kadar prof değilim ama bayağı araştırma yapıyorum. Sende Sahteleri araştır genellikle en kaliteleri gözleri en iri ve gerçekçi olanlardır. benim teşhisim bu. Kaşıklarda genellikle balık taklidi olduğu için dedim. yoksa akıl vermek değil niyetim. fikrimi paylaşmak.
Bilgi paylaştıkça güzel olur güzel fikirleriniz için teşekkür ederim göz bulursam uygularım inşallah 🙂
Kaşıklarda hansen marka var o da gözlü kullanıyor ürünlerini ve rağbet görüyor sizde deneyebilirsiz isterseniz gözlü gözsüz ama iş balığı kandırmak sa göz faydalı olur .Olmasa ne olur ? olmayanlarda mesela albada göz yok ama parıl parıl yanıyor kaşık dimi ! Her iki şeklide denemek lazım önce sonra göz tutarsa hepsine uygularsınız olmasa .Unutmamak lazım ilk iletişim gözde başlar hayvandada insanda da .Rastgele 🙂
denicem inşallah kasıkların üstündeki hologramları uhu ile yapıştırmıştım birinci atışımda hologram çıktı şimdi balı ile yaptım valinin suya dayanıklı olduğunu ve esnek olduğunu biliyorum bakalım çabuk çıkacak mı göz olayını da denicem inşallah 🙂 teşekkür ederim

Back