Kaşik Için Acil Yardim

Tepki
167
Ödül
38
Abilerim kardeşlerim merhabalar iki gündür sabah akşam boğazdayım, balık alamadım sorun değil fladen nidingen 775 kaşık atıyorum 28gr spinle. Kaşığı çekerken bi espri yapıyomuz, jerkler falan veriyomuyuz , atıp biraz bekliyomuyuz, atar atmaz abanıyomuyuz nedir yardımcı olun lütfen

Birde birşey sorucam, benim takımda lider yok, balığın ipi görüp gelmeme ihtimali yüksekmi acaba üstadım?
Lider şart mı değil mi diye çok farklı fikirler mevcut. Gece görmez gündüz görür diye de onlarca yorum mevcut. Şahsi fikrim evet lider lazımdır nedenine gelirsek daha geçen hafta başıma gelen bir olayı anlatayım LRF yaparken eşkina denk geldi ve doğru dibe çekti takımı taşlık alana o esnada da lider misinayı taşlarda hırpaladı ama misinam iyi olduğu için çekebildim balığı , direkt ip ile bağlasaydım muhtemelen kazanan o olacaktı.

Cevaplarınız için teşekkür ediyorum sağlıcakla kalın, birgün beraber av yapmak isterim sizlerden öğreneceğim çok şey var
Rica ederim. Öğrenmenin sonu ucu bucağı yok ben de sorarak , okuyarak , izleyerek öğreniyorum. Sanal dünyada sınırsız kaynak var zamanla herşeye ulaşırsınız. Rastgele.

Back