Kasım Çılgınlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tardu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tardu

Üye
Tepki
36
Ödül
23
Malum internet siteleri kasım ayında güzel kampanyalar yapıyorlar. Benim önerim bu da bu fiyat mı olurmuş diyeceğiniz veya gerçekten uygun fiyata inmiş takibe alayım diye adlandırabileceğiniz ürünler bulursanız linklerini paylaşmanız. Birimizin gözden kaçırdığını diğerimiz yakalayabiliriz.

Black friday koca bir yalan . 10 gun once samsung a51 fiyatina baktim 4000 tl di. Dun baktim black fridayde ne kadar indirime girmis diye . Ayni sitede 4300 tl den 4000 tl ye inmis yersen .

Elektronik bilgisayar telefon dediğiniz şekilde. Ben balıkçılık malzemelerini kastetmiştim yazmayı unuttum.

7-11 kasım başlattıkları "güya" indirim kampanyalarının reklamlarını tv lerde yayınlama parasını hakkaten ürünlerde indirim olarak uygulasalar... gerçekten indirim olacak. insanlar bu güya indirim kampanyalarına inanıpta hurrra aliiim diyorlarsa yazık gerçekten.

Henüz bir indirime denk gelemedim. Gelen var mı? 800 liralık kamışı 1200 e çıkarıp 950 ye indirmişler. Aynı ürün bir başka sitede hali hazırda 690 liraya satılıyor. İndirim falan yok sanırım.

Ün yapmış bir alışveriş sitesinden daiwa bg seabass 7-28 kamışı 200 TL civarı indirimli aldım, kamışı balonlu naylona sarıp göndermişler makina yatağı kısmından kırık geldi 😔 Allah'tan sorun çıkartmadan iade aldılar da büyük bir zarardan kurtuldum. Bu tip ürünleri alırken durup bı düşünmek lazım hatta yerel esnaf ile getirtme ve fiyat konusunda görüşmek lazım, internet alemi covid belasından sonra bir acayip oldu...

Back