KEFAL İÇİN YARDIM

Deniz suyu bu mevsimde soğuk olduğu için kefal dipte geziyor.Galata köprüsü arada uğrarım tabi oltasız bu aralar sadece kıraça var.Kefal ancak 3 lü dip takımı ile yem olarakta kurt kullanırsan yakalarsın avrupa yakasında oturuyorsan yardımcı olurum kardeşim sana.

Deniz suyu bu mevsimde soğuk olduğu için kefal dipte geziyor.Galata köprüsü arada uğrarım tabi oltasız bu aralar sadece kıraça var.Kefal ancak 3 lü dip takımı ile yem olarakta kurt kullanırsan yakalarsın avrupa yakasında oturuyorsan yardımcı olurum kardeşim sana.

avrupa yakasında oturuorum 🙂 son aldıgım haberlerde iri istavrit yavaştan başlamış köprüde alanlar varmış yani ama fazla deil .. Kefali bilmiorıum artık herşeyi cumartesi gidince ögrenicem 😀 👍

galata köprüsü : bugün gittim 2 izmarit bi istavrit aldım 🙂 saat 9dan 4e kadar :/ kefal vardı kurta geliodu . izmaritleri istavrit çaparisine taktıgım karedesle aldım bilginize 😀 Hava cok rüzgarlıydı o yüzden cok balık kacırdık diyebilirim ne zaman ceksek hep bir yada 2 iğne boştu balııgn geldiğini hissetmioduk :S Aslında aklımda hiç izmarit yoktu hatta izmarit balıgını bile bugün ögrendim :d istavrit çaparisine taktıgımız karidesle iri istavirt veya kefal alırız die salladık baktık izmarit almışız ordaki abi öle söledi 😀 Neye niyet neye kısmet diyerek uzun zaman snra küçük bi av raporumu paylaşmış olayım sizlerle .

ben böyle ttuyorum ve 1 kg balık tutuyoruz... 75 gr kursun 3 lü dip oltası mantarlı ... yem ise hamsi kafası , lavaş ...
not : lavası makas ıle kare olrak kes ıgneye ... ıstavrıtı takar gıbı tak.. 3 ıgnee n 1 ne hamsı kafası tak .. 🙂

kefalın en iyi yemı kurt ve hamsi kafası .. 3 lü dip oltsı yap mantarlı balığı al.. 3 iğnenın 1 ıne lavas 2.ye kurt 3.ye ise hamsi kafası yada sardal ya gumus balığı kafası da olabılır

ben galataya gıdıorum arada .. orada şamandıralı tutamazzıs .... 2 ıgneli dip oltası yap ıgnede mantar olmalı kesin hamsi kafası bagırsak sardalya kafası koy.. 2 oltanıda aynı yap lavas tak ıgnelerıne emınıım orada cok balık tutucaksın ... lavası kare seklınde kes 2 kat yap iğneyede ıstavrıtı takar gıbı tak .. bak ozamn gor kefallerı sen

Back