Lafalisokalemabuno
Aktif Üye
Faydasız faydalı buna siz karar veremezsiniz. Sadece usta balıkçılar mı kullanabiliyor forumu ? İlgilenmiyorsanız engelleyebilirsiniz. Kaldı ki siz de konuya yakın zamanda yorum yaparak bu güne gelmesine katkıda bulunmussunuz. Bunca zamandır artık sayısını bilmediğim video ve rapor paylaştım hiç birinde mera, takım, yem hiçbir saklı bilgi olmaksızın paylaştım, bir kişi bile birseyler öğrenip faydalandiysa ne mutlu bana. Forum kültüründe soru sormak ve cevaplamak kaldırıldı da bizim mi haberimiz yok
Faydalı-faydasızdan ziyade konunun sürekli hortlatılmasına dikkat çekmek istedim. Usta balıkçı olma kısmı nereden çıktı, neyin üstüne söylediğinizi bilmiyorum. Tabii ki de ustalara özel değil forum. Paylaşımlarınız değerli tabii ki ama benim dikkat çektiğim o değil. Dikkat çektiğim nokta forumun özel mesajlaşma tadında kullanılması ve bu mesajların (istenerek veya istenmeyerek) garip şekilde zamanlanması. 50 kez üç farklı konunuza aynı kişiden üç farklı mesaj geliyorsa sizce de bu garip bir durum değil mi? Ayrıca akın hocamın mesajlarının neredeyse tamamının sizin konularınızda olduğunu belirtmek isterim. Bu mesajlar da çoğu zaman konunun gündemden düşmesinden sonra atılıyor. Yine aynı şekilde bu mesajlar yalnızca sizin anlayabileceğiniz şekilde atılıyor gibi. Örneğin "bizim burada işe yarar mı bu sistem" diye sorulunca sizin orasının ne olduğunu bir siz, bir akın hocam biliyor. Siz o soruyu evet veya hayır diye cevaplasanız bile diğer forum üyeleri için gerçekten hiçbir anlamı olmayan 2 ileti oluyor.
Ben burada herhangi bir kötü niyet olduğunu söylemiyorum, sadece olana dikkat çekiyorum. Buradan ne anlam çıkarılacağı diğer üyelerin ve yöneticilerin takdirine kalmış. Son olarak şu forum kuralını hatırlatmış olayım:
9. Foruma boş ileti, konuyla alakası olmayan ileti, “+1”, “bence de”, “güzel”, gibi belli bir amacı ve paylaşımı olmayan ileti gönderilemez, alt alta aynı ve/veya ayrı içerikli ileti atılamaz. Bu tür iletiler uyarıya gerek kalmadan silinir.
Son düzenleme: