Kendo Haryu - Kendo Seabass Minnow - Kendo Blade Minnow

atış erimi yüzüşü berbat ha oyuncak olsun havada taklalar atarak gitsin ise hiç düşünmeden alınsın!
ilk başladığımda almıştım spine ama ima ları görünce kullanınca anlarsın paraya yazık
acemiler için bence evet veya az bir bütçesi olanlar içinde
KISACA ALAYI ÇÖP
İclerinde bir haryu oyle, o da yuzusuyle arayi kapatiyor.. sahte cantam aslar karmasi, akliniza gelecek hemen her markadan sahte var, en cok kendo ile balik aldim.. 145f seabass minnow’un yuzusu cogu pahali sahteye gore cok daha basarilidir.. 125 seabass minnowun erimi ve yuzusu f/p olarak en iyi sahtelerle yarisir.. 10a yakin daiwa shoreline shiner sahtem var skorum yok, 3-4 tane kendom var onlarla levrek aldim.. hepsi kullandiginiz bolge ile ilgili, sizin kullandiginiz bolgede calismiyor olabilir.. (marka ile bir bagim yok, tamamiyle kullanici olarak yorumumdur)

Haryudan erimi yüzünden nefret ediyorum, böyle havada parende atışlar , taklalar filan pes dedirtiyor, ayrıca zamanla suspending (askıda kalan) ve Batan bir hale bürünüyor. Amaaaaaa
Ben böyle turna avcısı sahte daha kullanmadım. Onun aşkına katlanıyorum. Şimdi şöyle bir durum da var. Ufacık dokunuşla dahi iyi aksiyon alan bu sahtenin bir de erim sorununu çözselerdi sanırım o fiyatlara bulamazdık öyle

sanırım herkesin düşüncesi (benim de öyle) aynı: Kendolar (özellikle ve özellikle haryu) erimde ve aerodinamikte sınıfta kalıyor ama balığı da affetmiyor. İmalardan duellere, daiwalardan savagelara çeşit çeşit sahtem var ama o haryu mereti kadar katil bir rapalam olmadı. Evet erimi kötü, evet ufacık rüzgarda bile takla atıyor ama balığı alıyor arkadaş. Daiwa anasının gözüne mermi gibi gidiyor da noluyor, bende daha skoru yok. Yalnız ima sasuke limonu ve prey 110 beyazı bu dediğime dahil etmiyorum onlar da çok katil rapalalar. Tabi ne kadar katil olurlarsa olsunlar her rapaladan birer tane varken haryu limon ve beyazdan 3er 5er yedekleriyle var. Merada haryusuz kalmayı düşmanıma göstermesin 😀

Back