Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kendo Ip Misina Sorunsalı Ve Üstatlara Sorular

dalton

Üye
Adı
Furkan
Öncelikle merhabalar.
1-Toplamda LRF takımımla 8-9 kez denizde avlanma şansım oldu. Kendo Dynema 0.06 yeşil ip'i avdan sonra tatlı su ile yıkamama rağmen kullandığım tarafı bembeyaz, kullanmadığım tarafı ise yeşil olarak kaldı. Kullanırken yanlış yaptığım şey nedir?

Avdan geldikten hemen sonra yıkamadım.Örneğin gece geldiysem sabahına, sabah gittiysem tatlı su ile akşamına yıkadım. Yanlış mı yapıyorum?

2-Belki yeri değil ama danışmak istediğim diğer konu ise:Okuma Ceymar Ctx 25 i Spin avcılığında da rahatlıkla kullanabilir miyim?.( 14-56 Kamış ile)

Fatalbooz

Aktif Üye
Adı
Onur bozkus
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Renk acilmasi veya rengi salmasi normal

Rodosto

Aktif Üye
Adı
Dogukan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aynı ipi kullaniyorum normal bir durum. Dua et kusma yapmasin beni cildirtti.
Düşük gramajlarda çalışırken 10 atışta bir klipse kamış üst atarının 1-2 gram fazlası bir fırdöndülü kurşun atıp çekiyorum.Tırnağınızla kafadaki ipi çekerek gevşeyip gevşemediğine bakabilirsiniz. Kusma ve kuşgözünü büyük oranda çözüyor öneririm.

kartallı

Aktif Üye
Adı
Serdar Kartal'lı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İp dandik , bende lrf için aldım çok düzenli olarak yıkamama rağmen çatır çatır koptu.En güzeli mono , 0,20 en yumuşağından.Tavsiye ederim.

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kendo, daiwa, berkley ve penn ip misinalar kullandım. Hepsinde de renk zamanla atıyor. Sizlik bir durum yok. İçiniz rahat olsun.