Kendo sahteler hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pars
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cengiz balıkçılığın biz İstanbul boğaz rapalacılarından aldığı fikirler ile çinde ürettirdiği sahte yemler.
Ama maalesef yeni partilerde boya sıkıntıları ve yüzüş bozuklukları yaşamaya başladık.
Fiyat performans olarak gayet iyi bir sahte ama artık fiyatları artmakta, dolar kurlarını falan kabul etmiyorum 🙂 bu kadar etkili olacağını sanmam. Bunu distritör ile bir görüşmek lazım.
Elbetteki yine Türkiyenin en popiler sahtesi konumundadır.
Üretimini repple ash markası yapıyor.
Arz talep eğrisi, bilindiği üzere her zaman her sektörde olduğu gibi burda da çalışmaya devam ediyor 🙂
Talep ne kadar artarsa adamlar ona göre fiyatla istediği gibi oynuyorlar. Fiyatların azami tutarları ile ilgili verilen sözleri hatırlamıyor değiliz yoksa...

Bu arada yine piyasada 1.5-2 tl ye satilan BlueFish markasininda renk skalasi ve aksiyonu cok guzel bu rapalanin tek sorunu bazilarinin su almasi bunuda gaga ve kuyruk kisimlarina epoksi ile ince bir dolgu yapinca islem tamam.Ben tum marka rapalalarima boya dokulmesini onlemek adina ilk aldigimda sprey oto vernik sıkıyorum hem saglamlik hem ekstra parlaklik veriyor.

Cengiz balıkçılık RAW 55 makinamı 2. kez tamir etti. Kendilerine teşekkür ederim. Kendo ise en çok kullandığım ve iş yaptığından emin olduğum marka. Fiyatları da uygun. Ancak her parti aynı şekilde yüzmüyor gerçekten. Kurşunu salıp suyun 1 mt altında yüzdürmek ile 30 mt derinlikte yüzüşü aynı değildir, ancak bazı Kendo'lar yüzmüyor. Aynı model farkı renk iki kendodan biri kuyruk sallayarak tatlı tatlı gelirken, diğeri geniş yay çizerek garip bir şekilde yüzüyor. Su almıştır demeyin, kutusundan çıkarıp denedim. Yine de Kendo candır. (Ha bu arada o yüzmeyen dediğim acayip yüzen ile de balık almışlığım var.)

Kendo sahteler renk olarak iyi görünse de boya atma ve erim konusunda çok zayıf kalıyor 12 cm olan sahtelerin markası ne olursa olsun 15 gr min üzerinde olması gerekir dawia ima vb. Markalar bu sorunu çözmüş durumda

Kendo yu denemedim. Dikkatimi çeken bir marka. Yeni alacağım teknem için sırtı yemlerimi bu markayla çeşitlendirmeyi düşünüyorum. Spin için ise; her zaman makul fiyatlı bulduğum Savagear ve Seaspin fazlasıyla işimi görüyor.

En önemlisi merada balık olsun ve şartlara uygun renkte sahte kullanılsın. Örneğin gece avlanıyoruz ve merada balık var diyelim. Kendo 145f 24 no renk ( Beyaz) Affetmez🙂. Gece avlarında benim vazgeçilmezim. Diğer markalardan geri kalacağını hiç zannetmiyorum.

Back