Video Kepçeyi kıran kofana

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cancebeci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrikler Can,
Çok çılgın balık. Çok korkusuz balık.
O atlayıp zıplamaları yapan başka balık var mı denizlerimizde?
Yakaladım diyebilmek için karaya alabilmek lazım. Zor da olsa alabilmişsin kıyıya.
Her zaman rast gelsin
Teşekkür ederim abi
haklısınız gerçekten de öyle.

Tebrikler kardeş. Yakaladığın 24 kiloluk turnanın zevkini tekrar yaşamış gibisin.
Akın o balık beni 500 metre arkasından sürüklemişti, onun tadı çok başkaydı.
Kofana da aksiyonu çok iyi bi balık hafta sonu bi tane düştü yine oltaya ama çıkartamadım, halka açıldı iğne ağzında kaldı🙂

Akın o balık beni 500 metre arkasından sürüklemişti, onun tadı çok başkaydı.
Kofana da aksiyonu çok iyi bi balık hafta sonu bi tane düştü yine oltaya ama çıkartamadım, halka açıldı iğne ağzında kaldı🙂
Sen iğneleri değişmeden kullanmazdin. İnşallah geldiğinde yine yakalarız öyle.

Tebrik ederim, nefis bir aksiyon olmuş. Bir Lambuka, bir de Kofana (Sırtıkara) böyle gözüpek, deliler gibi korkusuz atlıyor zıplıyor. Kaç tane normal ip kepçeyi delip geçen Kofana izledim bilmiyorum. Keyifli bir balık. 👍

Tebrik ederim, nefis bir aksiyon olmuş. Bir Lambuka, bir de Kofana (Sırtıkara) böyle gözüpek, deliler gibi korkusuz atlıyor zıplıyor. Kaç tane normal ip kepçeyi delip geçen Kofana izledim bilmiyorum. Keyifli bir balık. 👍
Teşekkür ederim.
Gerçekten öyle, çok hareketli bir balık ben daha önce 15 kilo üzeri birçok Fırat Turnası yakaladim hiç kepçe kullanmadım🙂 şimdi kofana avinda kepçemi yanımdan ayırmıyorum.
Sizlere de rastgelsin

Back