Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

KIÇTAN TAKMA MOTOR

cemalim

Üye
Adı
cemal tıkıç
SELAM
arkadaşlar haliçte balık tutmak için ufak bir sandal aldım 3 metre boyunda ahşap bunun için kıçtan takma motora ihtiyacım var çok pahalı birşey olmasın işimide görsün yeter benim amacım haliç içerisinde balık tutayım yeterli
konuyla ilgili arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum.

alim_

Yeni Üye
Adı
Alim
slmlar.. tohatsu ya bak derim 6hp işini oldukca ii görür. fiyatıda digerlerine göre uygun .. görüsmek üzere..

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Hidea firmasınıda önerebilirim. Kendileri ürünlerinin sonuna kadar arkasında duruyorlar ve probleminiz olursa destek oluyorlar. Kendileri Sitemizin destekcilerinden gerekirse Balık Sevdam Sitesinin üyesi olduğunuzu bildirin yardımcı olurlar.

HIDEA Türkiye

murat48

Aktif Üye
Adı
murat
5-6 hp motorlar uygun olur düşüncesindeyim. Çok sık kullanmayacaksanız 2 zamanlı da bakabilirsiniz. Tabi haliçte kuvvetli akıntı olmaz diye tahmin ediyorum ama oralardaki üstadlardan fikir almakta fayda var.

Hidea

Üye
Adı
Hidea TÜRKİYE
Cemal bey merhaba,

Hidea dıştan takma deniz motorları ile ilgili fiyat ve detaylı bilgiyi HIDEA Türkiye adresinden bölgenizde size yakın olan bayimizden edinebilir veya 0232 449 34 34 numaralı telefondan bizimle kontak kurarark bilgi edinebilirsiniz.

3 metre civarında ve sadece rolenti hızda belli bir alanda avlanacaksanız Hidea 4 zamanlı
4 Hp veya 5 Hp yi size önerebiliriz.

Hidea 4 zamanlı 4 Hp Uzun Şaft KDV dahil Liste Fİyatı 1.314$

Hidea 4 zamanlı 4 Hp Uzun Şaft KDV dahil Liste Fİyatı 1.441$

Hidea Türkiye Olarak 2 zamanlı deniz motoru satışı yapmıyoruz. ve müşterilerimize önermiyoruz.

verdiğimiz fiyatlar KDV dahil liste fiyatları olup detayları kontak kuracağınız bayimiz ile görüşmenizi öneririz. mutlaka sizin için gerekeni yapacaklardır.

Her türlü soru görüş ve önerilerinize cevap vermek bizi mutlu edecektir.

saygılarımızla.

Moderatör tarafında düzenlendi:

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Cemal bey merhaba,

Hidea dıştan takma deniz motorları ile ilgili fiyat ve detaylı bilgiyi HIDEA Türkiye adresinden bölgenizde size yakın olan bayimizden edinebilir veya 0232 449 34 34 numaralı telefondan bizimle kontak kurarark bilgi edinebilirsiniz.

3 metre civarında ve sadece rolenti hızda belli bir alanda avlanacaksanız Hidea 4 zamanlı

Hidea 5 zamanlı 4 Hp Uzun Şaft KDV dahil Liste Fİyatı 1.441$

Hidea Türkiye Olarak 2 zamanlı deniz motoru satışı yapmıyoruz. ve müşterilerimize önermiyoruz.

verdiğimiz fiyatlar KDV dahil liste fiyatları olup detayları kontak kuracağınız bayimiz ile görüşmenizi öneririz. mutlaka sizin için gerekeni yapacaklardır.

saygılarımızla.

5 zamanlı motor da mı var?
Eğer varsa cehaletimi mazur görün lütfen.. :)

cemalim

Üye
Adı
cemal tıkıç
Cemal bey merhaba,

Hidea 5 zamanlı 4 Hp Uzun Şaft KDV dahil Liste Fİyatı 1.441$

merhabalar
saygılarımızla.
merhaba tam olarak sitenizi gezmedim ama vermiş olduğunuz fiyatlar benim düşündüğüm fiyattan yüksek gibi ben bu piyasayı ve bu tarz motor fiyatlarını bilmediğimden olsa gerek

ozan1968

Yeni Üye
Adı
gültekin özgün
honda 4zamanlı 2hp uzun şaft verebilirim 05332417599