Kırık kamış ile balık avı

Tepki
47
Ödül
23
Merhaba dostlarım, 3.60 100 150 gr atarlı kamışımın ilk 2 parçası kırıldı. Kursun takıldığında esneme payı yok haliyle size sorum ben bununla 30gr kurşun + çapari ile istavrit tutabilir miyim? Çöpe gitsin istemiyorum.

Dosyalar

• 20200604_194229.jpg
    20200604_194229.jpg
    10.2 KB · Okunma: 59
bu halıylede balık tutulur lakın balıgın vurus hıssıyatını alamazsınız. kamısı tamır etmenız cok daha ıyı olur tamir ucretı tahmınım 20-30 tl cıvarı bır rakam tutar uskudar cengız balıkcılıkta yaptıra bılırsınız kamısınızı.

bu halıylede balık tutulur lakın balıgın vurus hıssıyatını alamazsınız. kamısı tamır etmenız cok daha ıyı olur tamir ucretı tahmınım 20-30 tl cıvarı bır rakam tutar uskudar cengız balıkcılıkta yaptıra bılırsınız kamısınızı.
Hocam lrf takım aldım yakın zamanda bunu yaptiramam. İstavrit yaparken zaten at çek yapıyorum balığın vuruşunu hissetmesem olmaz mı ki ?

Merhaba dostlarım, 3.60 100 150 gr atarlı kamışımın ilk 2 parçası kırıldı. Kursun takıldığında esneme payı yok haliyle size sorum ben bununla 30gr kurşun + çapari ile istavrit tutabilir miyim? Çöpe gitsin istemiyorum.

Aldığın LRF takımı ile çok daha zevkli temiz balık tutabilirsin.İstavriti tek tek alırsın ama daha az yorulur daha fazla olta atarsın.
Parçası derken fotoğrafta gözükmemiş.Aynı model 2 parçayı orjinalliği bozmadan eklenir ama aynı parça bulması sorun.Tamir yapılır fakat zevk vermez eğer çok pahalı kamışın yok ise uğraşmanı önermem.
Bence bi LRF setini kullan sonra çapariyi düşün 🙂

Back