Kırklareli'nden Selamlar

Ekimden önce pek çinekop olmaz diyorlar da ben gene gidecem 🙂 liman tarafından alıyorlardı yaprakları ,sabah suyunu kaçırmamak lazım Kıyıköyde en verimli o zamanmış.
Aynen onu diyecektim, liman yapar ve hatta zargana ile canlı bırakıp lüfer de denk gelebilir.
Kalkan için limandaki kumluk mu iyidir diyorsun, daha mantıklı gibi.
Abi sabah suyu her zaman verimlidir ama sabah 4.5 5de kalkmak biraz zoraki 😛
Benim plan 8 9 gibi çıkıp akşama kadar yemli atmak, bakalım 😂

Aynen onu diyecektim, liman yapar ve hatta zargana ile canlı bırakıp lüfer de denk gelebilir.
Kalkan için limandaki kumluk mu iyidir diyorsun, daha mantıklı gibi.
Abi sabah suyu her zaman verimlidir ama sabah 4.5 5de kalkmak biraz zoraki 😛
Benim plan 8 9 gibi çıkıp akşama kadar yemli atmak, bakalım 😂
Evet limanın orası verimli gibi duruyor, hem yemli hem spin için uygun , giderken bana da haber edersin 🙂

Merhaba, sarozda yazlığı kapattık geldik. Artık Tekirdağdayım, kapaklıda. Kıyıköye balığa gitme fikrim var çünkü Marmarads avlanmak istemiyorum. Kıyıköy kalkan yapıyor mu gerçekten?
Kastro,Kıyıköy,Yalıköy,Serves,Panayır iskelesi 👍 Kalkan yapıyor şuan kıyıdan istavrit çinekop çapari ile tutuluor en etkili aylar kalkan içim kasım sonu aralık başı gibi.

Kastro,Kıyıköy,Yalıköy,Serves,Panayır iskelesi 👍 Kalkan yapıyor şuan kıyıdan istavrit çinekop çapari ile tutuluor en etkili aylar kalkan içim kasım sonu aralık başı gibi.
Selamlar , çinekop mu yaprak mı 🙂 geçen hafta yaprak katliyamı yapiyorlardı Kıyıköyde.

Back