Kırklareli'nden Selamlar

🙂güzel tesadüf olmuş, doğrudur o tarafı bilmem ama burda rahat, bisikletle 10 dk da iniyorum avlağa.tekneciler kıyıyı ağla çevirmediyse balık oluyor ama genelde ağdan atamıyorum bile güzel havalarda.
10 dk da bisiklet ile deniz kıyısına varman bile müthiş bişey olsa gerek. denizi gör ellerini ıslat olta atma yeter 😀

10 dk da bisiklet ile deniz kıyısına varman bile müthiş bişey olsa gerek. denizi gör ellerini ıslat olta atma yeter 😀
evet haklısın orda olmak yetiyor gerçekten, pazar sabahı bir saat balıkçıların ağ çekmesini izledikten sonra (zaten kıyıda olan balığı da bunlar aldı ) pılımı pırtımı toplayıp eve kahvaltı hazırlamaya döndüm🙂

evet haklısın orda olmak yetiyor gerçekten, pazar sabahı bir saat balıkçıların ağ çekmesini izledikten sonra (zaten kıyıda olan balığı da bunlar aldı ) pılımı pırtımı toplayıp eve kahvaltı hazırlamaya döndüm🙂
o hayal kırıklığı oluyor tabi. ama deniz işte sayın meslektaşım. Ben herşeye rağmen denizi ayrı bi seviyorum. av harici bile kenarda oturayım denize 1-2 taş atayım yeter 🙂 benim için mesafe uzak olması ve her istediğimde gidememek dahada denizi sevdiriyor. ama gittiğimde de acısını çıkartıyorum o ayrı. 10 dk lık mesafemde deniz olsa, sanırım bu kadar sevmem denizi. yine hobimi yaparım oltamı atarım zıpkınımı kurarım vs ama şimdi aldığım zevki alamam gibi geliyor bana

Back