Kırmızı benek sezon açılışı

Şu alabalık raporlarındaki manzara beni bitiryor.🙂

Sanırım sezonun ilk alabalık raporu ve oldukça güzel bir av günü olmuş.Alalar harika görünüyor,şansınız daim olsun🙂

Murat gönlümüzü şenlendirdin.
Allah gönlünce versin...
Balıklar harika su da öyle bu mevsimde mepss e uygun debide bir dere bulmak çok zor.
Keyfini tahmin edebiliyorum..
Daha güzel günlerin olsun sevgili dostum🙂

İşte budur abi....... Doğanın içinde mis gibi yeşillik kokusu, su sesi, birde üstüne balık keyfi🙂 üstelik kırmızı benekli🙂 Murat abi (Baybora) görmesin abi bu fotoğrafları, içi gidecek........🙂

Tebrikler abi hep rastgelsin...🙂

Gördüm Oktay 😀
Can dostumdur Murat benim...
Çok sevindim bu günü güzel geçirmesine 🙂

Şu alabalık raporlarındaki manzara beni bitiryor.🙂

Sanırım sezonun ilk alabalık raporu ve oldukça güzel bir av günü olmuş.Alalar harika görünüyor,şansınız daim olsun🙂

Teşekkürler Erdal bizim levreklerden ses yok henüz bu taraflarda dört gözle bekliyorum 😎

Murat gönlümüzü şenlendirdin.
Allah gönlünce versin...
Balıklar harika su da öyle bu mevsimde mepss e uygun debide bir dere bulmak çok zor.
Keyfini tahmin edebiliyorum..
Daha güzel günlerin olsun sevgili dostum🙂

Teşekkürler Murat abi. Abi bu dere bakir küçük bir dere zaten debi bu zamanlar uygun bu derede diğer büyük derelerde dediğin gibi debi yüksek, devirli makinalar bile zor yetişiyor hızına oda tat vermiyor sizin oralarda şimdi sular seller vardır derelerde eriyen karların dereleri beslemesi debiyi yükseltiyor ayrıca bulandırıyorda keyifli bir sezon geçirmen dileğiyle sevgiyle.

Siftahı senden, bereketi Allahtan. Vallahi böyle güzel yerlerde av dostlar başına.

Teşekkürler Volkan. 🙂

Tebrikler Murat abi, çok güzel bi açılış olmuş levrekler ara verince mepsler sezonla girmiş devreye.. 👍 Yenileride rastgelsin sevgiler saygılar... 🙂

Hadi hayırlısı bakalım. İyi bir açılış yapmışsınız. Tebrik ederim.
Bereketli avlar..

Herşey çok güzel..
Tebrikler..
Demek ki benimde ala avına gitme zamanım gelmiş 🙂

Back