Kışın Balık avında soğukla nasıl mücadele ediyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YaşaR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Araştırırken şöyle bir ürüne rastgeldim. Satış yeri İngiltere, adrese teslim kargo dahil fiyatı bu günkü kur baz alındığında 308.TL

(link)

Araştırırken şöyle bir ürüne rastgeldim. Satış yeri İngiltere, adrese teslim kargo dahil fiyatı bu günkü kur baz alındığında 308.TL

(link)

Gerçekten çok sıkı bir tuluma benziyor Yaşar abi..Fakat ben siparişle giyim olayında tereddüt ediyorum,denemeden almak riskli gibi geliyor.Hele hele yurtdışı olunca.Tam üstüme gelmezse diye korkuyorum açıkçası..

Yaşar abi aynısı değil mi senin bulduğun tulumun?

(link)

Aynısı 98 TL pahalısı... 🙂 Toplu alım gücümüzü kullanalım 😀 Varmı almak isteyen...

Bu ürünün beden ölçüleri :

(link)

Pazarlığı Birol kankam yapsın mesleği icabı çok çingenedir 🙂))))))

Arkadaşlar birde aşağıdaki ürün var elimde,bana hediye gelmişti bir yerden,bu ürünüde henüz giymedim ve değiştirme şansımda var,renk olarak haki renge yakın bir renk varsa değiştiriyim,açıkcası kalitesi hakkında bilgim yok,ama önceki resmini koyduğum montum kadar kaliteli olduğunu sanmıyorum,fikri olan ve bilen varsa paylaşırsa bende aydınlanmış olurum.

Firma sadece su ve rüzgar geçirmez demişti o kadar.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
Ron Thompson Thermo-Max Suit
Ref: SBEK61042

price 89.99 sterlin
size XL

Description

100% Waterproof & windproof, yet highly breathable, dirt repellent BREATHETEX™ Nylon with Polyurethane lamination
Key Features
Extremely durable thermal two-piece suit
Designed to withstand the harshest environments
Featuring the incredible new material BREATHETEX™
Equipped with fold away, fleece lined hood
Fleece lined chest hand warmer pockets
Excellent water sealing Neoprene cuffs
Fleece lined storm collar
Extra thick Micro-polyester down filling

Bu ürün hava alma özellikli.... Tuzlu su içinmidir tam yazmamışlar. Kargo ve tuzlu su kullanımına uygunmudur diye mail attım cevap bekliyorum.

Back