Kıyıda hareketli dakikalar..))

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trkc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Muhtemelen elemanin biri birayi içmiş,

Boş cam şiseyi dereye firlatmiş taşlara carpan şişe kirilmis ve Halka goreve baslamis!
Yavru gokala ilmige boynunu gecirmiş birkere ve Film başlamiş..

Filmin adi : ilmigi gecirdim boynuma yeter yarabbi cektigim zulum yeter.

Cok merak ediyorum baligin iyilesme surecini.

Muhtemelen elemanin biri birayi içmiş,

Boş cam şiseyi dereye firlatmiş taşlara carpan şişe kirilmis ve Halka goreve baslamis!
Yavru gokala ilmige boynunu gecirmiş birkere ve Film başlamiş..

Filmin adi : ilmigi gecirdim boynuma yeter yarabbi cektigim zulum yeter.

Cok merak ediyorum baligin iyilesme surecini.
Bira şişelerinde o halka yok..
Bir tür içecek şişesi olduğu kesin ama o şişe bira değil Özkan..
Cam kola şişesi olabilir, su şişesi de olabilir..
Kötü olan ne şişesi olduğundan ziyade o çöpün ama bilinçli olarak suya atılmış olmasıi ama kıyıda bırakılıpta taşkınla dereye gitmiş olsa ne değişirki.. Sorun zaten o cennet kıyılarda çöp üretip çöpü orada bırakmak.. 🙁

Tebrikler hem avınız hem güzel anlatımınız hem de ince davranılınız için.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bira şişelerinde o halka yok..
Bir tür içecek şişesi olduğu kesin ama o şişe bira değil Özkan..
Cam kola şişesi olabilir, su şişesi de olabilir..
Kötü olan ne şişesi olduğundan ziyade o çöpün ama bilinçli olarak suya atılmış olmasıi ama kıyıda bırakılıpta taşkınla dereye gitmiş olsa ne değişirki.. Sorun zaten o cennet kıyılarda çöp üretip çöpü orada bırakmak.. 🙁

Selamlar abi bencede Bira olamaz 🙂

tebrik ederim, o balığı salmanız takdire şayan. gidişi çok güzeldi gerçekten.

Merhaba. Bu video ve resimlerinizi haber kanallarına ulaştırabilirseniz haber değeri taşıyan bir konu olduğu için bizim dışımızda başka insanlarda görebilir bu durumu. Bir çok kanalın whatsapp numarasına ulaşabilirsin. Eline yüreğine sağlık.

Tebrikler, yaralı balık gerçekten çok şanslıymış size rastlamış. İnsanlara öğretemiyoruz bir türlü etrafa çöp atmamayı. Yol kenara atarlar yangın çıkar, denize atarlar canlılar zarar görür. Tamamen bilinçsizlik ve cehalet içinde attım gitti mantığıyla hareket ederek yavaş yavaş geleceklerini yok ettiklerinin farkında değiller. Ben de bu fotoğrafı sosyal medyada olabildiğince yaymanız taraftarıyım. 1 kişi bile görüp sonuçların ne olduğunu anlayıp bu davranıştan vazgeçtiğinde doğa ve canlılar kazanır. Tekrar tebrikler, avlarınız daim olsun..

O hayvan icin cok uzucu bir durum ellerine sağlık Harika fotolar yine senden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back