Kıyıdan Levrek balığı avcılığı yardımı

balık tutkudur

Aktif Üye
Tepki
9
Ödül
28
öncelikle yeni üye olarak herkese merhabalar diyorum. ismim fatih hatayda ikamet ediyorum. sizden kıyıdan atçek yöntemiyle levrek avcılığında kullanılan takımların resimli ve ölçülü bilgilerini rica ediyorum.. herkese iyi avlar..

öncelikle yeni üye olarak herkese merhabalar diyorum. ismim fatih hatayda ikamet ediyorum. sizden kıyıdan atçek yöntemiyle levrek avcılığında kullanılan takımların resimli ve ölçülü bilgilerini rica ediyorum.. herkese iyi avlar..

Sen de hoş geldin Fatih, keyifli paylaşımlar dilerim 🙂

Verdiğim linke bir göz atabilirsen bir çok bilgiye ulaşacağını düşünüyorum 😉

(link)

Her zaman rast gelsin...

Öncelikle aramıza hoşgeldin adaş resimler derken suni ve canlı olarak 2 ye ayrılır

şu linklere göz at

(link)

(link)

(link)

(link)

haydi rastgel

Aramıza hoşgeldin Fatih,

Sana tavsiyem formun içindeki Levrek ile ilgili konulara göz atmandır. Genelde takım bilgileri de mevcut oluyor. Bayağı bilgi sahibi olursun en sonda ince detaylar için soruların olursa seve seve yardımcı oluruz.

(link)

(link)

(link)

(link)

Konulardan bazıları bunlar. Bunların haricinde yapılmış avların raporlarını incelemeni tavsiye ederim.

Kolay gelsin..

Yardımsever arkadaşlarım benim 🙂 yöntem belli diyorsunuz 🙂 🙂 😀

hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim. benim konular içinde bulamadığım cevaplar igne boyutu ve gövde üzerine bağlanan kolların uzunluğu hakkındaki tavsiyelerdir..

Back