kıyıdan surf kamışla dikkat edilecek hususlar...

elinize sağlık Özgür bey....bu taktiklerle çamlıbahçede avlanabilirmiyim ?

Elbette avlanırsın. Bunlar taktik de değil. Kaza olmasın, üzüntü verici hadise olmasın diye yazdım. Bunlara dikkat edersen elin boş dönsen bile "ah" almadan dönersin. Bu da bir şey.

Öyle olunca sahilde muhabbet de artar. Balık kestiğinde sen bildiğini arkadaşına gösterirsin, beriki gelir sana bir şey gösterir. Bilgi de büyür.

Rastgele...

ya kanka . kepçe senmişsin. özgür bey filan deyince. sonradan uyandım, ulan filan demeye kalmadı mesajlarını arattım da sen olduğunu anladım. 🙂

kepçeciğim. isim ayarlarını yap. adı yaşı kan grubu ili filan var. tabii senin kelle vesikalığa sığmaz kb barajı var sitede ama 🙂 bir fotoğraf koy, kanlı göz koy, yap bir karışık.

başka tanıdıkların da var burada, bulamazlar seni böyle...

dün seninle telefonda uzun konuştuk ya, bittikten sonra ipi iki parçaya böldüm. fotoğrafları var bugünün mesajlarında...

levreklerin şahı rastgelsin sana. 🙂

doğru dedin valla bu kellenin sığması için tam ekran avatar yapmak lazım🙂...ayarları falanyapıcam bi ara..valla şimdilik levreğin şahı deilde sarpa kefal onada razıyım..azimliyim ama bu turgutreisde varsa levrek almadan dönmicem istanbula😡

denizdekileri gectim havadaki martilari bile hesaba katmak lazim,haftasonu bi arkadasi havada kaptim zira,kesmek zorunda kaldigim 20 30m ipim gitti, agrasif arkadasi kurtaricam diye ugrasirken isirilmamda cabasiydi 🙂

arkadaşlar herkese merhaba böyle bi makina almayı düşünüyorum ne dersiniz ?

(link)

Eline sağlık abi sonuna kadar zevkle okudum çok faydalı bilgiler var.Gerçekten en önemlisi anlayışlı olabilmek.Balık tutarak kimse zengin olmaz amaç hobi ve güzel vakit geçirmek kalp kırmaya gerek yok.

Çok doğru bir konuya değinmişsin.ama malesef uyan pek olmuyor sahilde yürüyenler olta atanları suçluyor,olta atanlar yürüyenleri dolayısıyla herkes kendini bir şekilde haklı çıkarmaya çalışıyor.

Back