Kıyıdan turna avı için uygun fiyatlı spin takım tavsiye

bulentokden

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Merhaba arkadaşlar. Gölette turna balığı ıcın ve cok nadırde olsa denızdede kullanılmak uzere bır spın kamıs makıne takımı almayı dusunuyorum.
Bıraz bakındım bu ıkı urunu alsam nasıl olur. Tavsıyelerınızı beklıyorum. butce kamıs+makıne ıcın 200-250TL

(link) 107,76 TL
(link) 114,60 TL

Kamis guzel tabiki bottan kullanacaksan kiyidan kullanacak isen 240 tavsiye ederim
Makine ise ikinci el ceymar veya catana alsan dead ringerden daha iyi bir seçim olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer oltayı atacağın yeri arkası musait ise kamis 240 dan da uzun olabilir

Kamis okuma gforce makine ceymar 40 al bütçeye uyar en azindan yada fladen xtraa glex kamista olabilir

Kamışı hangi marka alacağınız pek önemli değil ama makineyi kesinlikle Shimano veya Daiwa alın derim. Kıyıdan avlanacaksanız şayet 240 ideal bence, 210 küçük kalır gibi.

Merhaba arkadaşlar. Gölette turna balığı ıcın ve cok nadırde olsa denızdede kullanılmak uzere bır spın kamıs makıne takımı almayı dusunuyorum.
Bıraz bakındım bu ıkı urunu alsam nasıl olur. Tavsıyelerınızı beklıyorum. butce kamıs+makıne ıcın 200-250TL

(link) 107,76 TL
(link) 114,60 TL
Aramıza hoş geldiniz.

2.40 kamışla kıyıdan daha uzağa atarsınız sahteleri böylelik daha fazla alanı taramış olursunuz.. Kamış boyu arttıkça menzil uzar..

Back