Epeydir aklımda olan bir konu bu.Kıyıdan sorf çıkrıkla avcılık.
henüz deneme ve kulanma fırsatını bulamadığım bu malzemelerin avcılıktaki başarısı nedir
kullanımdaki kolaylıkları vede zorlukları nasıldır,bizim av stillerimize uyar mı?
kıyıdan avlarımda Uygun bir kamışla orginal bir çıkrık makina kullanma hayalim uzun zamandır var.çevremde hiç kullanana denk gelmedim.
*Boğazda rapala avcılığında ağar kurşunla kullanıldığındaki başarısı ve eksileri neler
*Yine kalabalık bir boğaz avcılığında kullanım kolaylığı veya dezevantajları var mıdır
*sağ el sol el olayı diğer kullandığımız makinelerle aynımı
*kulanımının kolaylığı veya zorluğu
*yemli beklemeli avlarda kullanımı
*hangi marka ve model bizim boğaz ve kıyı avcılığına uygundur
*nasıl bir misina veya ip kullanılmalıdır
*spin veya surf tarzı makinelerle kıyaslandığında artı ve eksileri
kullanan test eden,tecrübe edinenlerden bilgilerini istiyorum.
tekne veya baitcating tarzını sormuyorum ,yanlış anlaşılmasın.
kıyıdan surfcasting avcılığı ve kullanım yetenekleri .sahte ve yemlideki tepkisi,atış rahatlığı veya zorluğu ,boğaz avcılığındaki becerilerini soruyoum
hadi şuna bi el atıverin 🙂
henüz deneme ve kulanma fırsatını bulamadığım bu malzemelerin avcılıktaki başarısı nedir
kullanımdaki kolaylıkları vede zorlukları nasıldır,bizim av stillerimize uyar mı?
kıyıdan avlarımda Uygun bir kamışla orginal bir çıkrık makina kullanma hayalim uzun zamandır var.çevremde hiç kullanana denk gelmedim.
*Boğazda rapala avcılığında ağar kurşunla kullanıldığındaki başarısı ve eksileri neler
*Yine kalabalık bir boğaz avcılığında kullanım kolaylığı veya dezevantajları var mıdır
*sağ el sol el olayı diğer kullandığımız makinelerle aynımı
*kulanımının kolaylığı veya zorluğu
*yemli beklemeli avlarda kullanımı
*hangi marka ve model bizim boğaz ve kıyı avcılığına uygundur
*nasıl bir misina veya ip kullanılmalıdır
*spin veya surf tarzı makinelerle kıyaslandığında artı ve eksileri
kullanan test eden,tecrübe edinenlerden bilgilerini istiyorum.
tekne veya baitcating tarzını sormuyorum ,yanlış anlaşılmasın.
kıyıdan surfcasting avcılığı ve kullanım yetenekleri .sahte ve yemlideki tepkisi,atış rahatlığı veya zorluğu ,boğaz avcılığındaki becerilerini soruyoum
hadi şuna bi el atıverin 🙂
Son düzenleme: