Öncelikle tekrardan merhaba sevgili üstadlar , ben forumdan tekseker. Facebook bağlantı sorunu nedeniyle önceki hesabıma giremiyorum , hamdi abi sağolsun bir kaç ayar çekti bundan sonra böyle devam edeceğim. Belki forumdaki makina konularının hemen hemen hepsini okudum lakin anlayamadığım anlamakta zorlandım konular oldu.
Makinayı Aydın - Didim'de yaşlı amcalarla beraber limandan klasik dip oltası atmak için kullanacağım arada sandalye masa alıp kumsallara akacağım , çupra levrek ne denk gelirse artık , kendimce bir kaç tane makina beğendim bunlar sırasıyla . 2 takım yapmak istiyorum , eğer en ucuzları işimi görürse bir tane ucuz bir tanede biraz daha üst düzey makina almak istiyorum .
Makinayı Aydın - Didim'de yaşlı amcalarla beraber limandan klasik dip oltası atmak için kullanacağım arada sandalye masa alıp kumsallara akacağım , çupra levrek ne denk gelirse artık , kendimce bir kaç tane makina beğendim bunlar sırasıyla . 2 takım yapmak istiyorum , eğer en ucuzları işimi görürse bir tane ucuz bir tanede biraz daha üst düzey makina almak istiyorum .
- SHİMANO ACTIVE SURF > (link)
- SHİMANO SUPER AERO SPIN JOY> (link)
- SHİMANO SUPER AERO SURF LEADER CI 4 + 35 > (link)
- DAİWA WINDSURF 35 > (link)