Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
@isgu Fiber kalınlıkları hoşuma gitmedi diyorsan sen bu işten hiçbirşey anlamıyorsun kusura bakma. Allah yardımcı olsun inşallah aradığın tekneyi bulursun.
@isgu Fiber kalınlıkları hoşuma gitmedi diyorsan sen bu işten hiçbirşey anlamıyorsun kusura bakma. Allah yardımcı olsun inşallah aradığın tekneyi bulursun.
Asla, Anladığımı söylemedim.. 40 yıllık bir tornacının çeliğinden tut da ahşabına varana kadar her türlü malzemenin elimizden geçmişliği vardır.Beş yıldır da tekne leri imal yerlerinde ,fuarda, arkadaş ortamlarında ,alıcı gözüyle inceledim Tekne alabilecek duruma gelince bu forma üye oldum önceden beri de inceledigim bir form du büyük faydasını gördüm ve ileri derecede ben de fikir oluştu... Fuarda tüm tekneleri tek tek inceledim.Posedion, Safter,Anıl marin taş gibi.Ben sadece izlenimlerimi yazdım.Şöyle de söyleyeyim bu markaların hiç birini de almayacagım. Moonday4.80 fisher tekne yi biraz daha birikim yapıp alacagım.Dilekleriniz için teşekkür ederim.Saygılar.