Koç marin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan weasel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sırtı avı içinde daha kullanışlı, dıştan takmada istediğin mesafe kadar kıyıya yaklaşırken insan huzursuz oluyur zaten max.seviyede oltaya odaklanıyorsun birde kayalık kontrolu işin içine girince tadı kaçıyor.😉

henüz almadıysanız kesinlikle tavsiye etmem koç marin tekne.. işçilik sıfır bir defa ve gemlik limanında kimde varsa aldığına bin pişman... siz siz olun koç marine den uzak durun...bütçeniz yeterli ise kesinlikle yerliyurt alın..Adamlar bu bölgede fiberde king.. hatta daha yeni ben koç marine sattım yerliyurt alacağım

Öncelikle hayırlısı olsun diyelim.Ben tekneden ziyade motor konusunda içten takma motorları daha çok öneriyorum..Gerçi hava soğutmalı oldumu ister solax ister katana olsun ses ve gürültü olarak illaki insanı rahatsız edecektir ve keşke kıçtan takma alsaydım da derdirtebilir.. Ama eğer marine makine düşünürseniz o zaman sorun kalmayacaktır..Kıçtan takma makinaların malesef ki istanbul gibi bir şehirde katili çok oluyor..Her denize çıkıp geri gelindiğinde sökerim mantığı da 45 i geçmişler için hiç mantıklı değil🙁(Ben Tuzla da ikamet ederken benim teknem dahil 9 teknenin motorunu bir gecede söküp götürmüşlerdi..Benim motor kıç aynaya kaynaklı olmasına rağmen sökemeyince kıç aynalığı kırıp götürmüşlerdi..İnşallah kimsenin başına gelmez

Back