Kocaeli, İzmit, Marina, Hereke, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel BALIK DURUMU

Hahaha güzelmiş. 🙂
Abicim sizin özel gununuz olmaz. 🙂
Hem bir iki kişi değil kalabalık oluruz.
Açık hava veya yarı kapalı gibi yerde olur, arkadaşlarla sohbet, muhabbet mangal partisi kıvamında dusunulsun.

iyi niyetli davetine teşekkür ederim.
Alternatif tekliflere hala açığız. 🙂

Hahaha güzelmiş. 🙂
Abicim sizin özel gununuz olmaz. 🙂
Hem bir iki kişi değil kalabalık oluruz.
Açık hava veya yarı kapalı gibi yerde olur, arkadaşlarla sohbet, muhabbet mangal partisi kıvamında dusunulsun.

iyi niyetli davetine teşekkür ederim.
Alternatif tekliflere hala açığız. 🙂
Bu hafta musait degilim ama gelecek haftasonu gerekli organizasyonu ben yapacağım. Sadece katılım sayisini belirleyelim.

Bu
Bu hafta musait degilim ama gelecek haftasonu gerekli organizasyonu ben yapacağım. Sadece katılım sayisini belirleyelim.
Hafta olmaz zaten.
Sen bir konu ararsin Deniz, durumu netleştiririz. 🙂
Buluşma yerini falan düşündün sanırım.
Bu arada sende atak bekliyordum zaten. 🙂

Bu
Hafta olmaz zaten.
Sen bir konu ararsin Deniz, durumu netleştiririz. 🙂
Buluşma yerini falan düşündün sanırım.
Bu arada sende atak bekliyordum zaten. 🙂
Abi biryer varda abi kafamda kişi sayısını belirlemek lazım. Ona göre konuşacağım mekan ile. Etkin koladir ne içiyorsan sen götürüyorsun. Mekan sadece peynir salata verip servis acıyor. Kişi parası servis ücreti verilen çok güzel biryer var. Ama kişi sayısı önemli

Abi biryer varda abi kafamda kişi sayısını belirlemek lazım. Ona göre konuşacağım mekan ile. Etkin koladir ne içiyorsan sen götürüyorsun. Mekan sadece peynir salata verip servis acıyor. Kişi parası servis ücreti verilen çok güzel biryer var. Ama kişi sayısı önemli
Bir konu aç yoksa. 🙂 Adamlardan bilgi al sonra konu aç.
10-15 kişi geliriz de.

kocaeli grubu gaza gelicekmi abi nedersin
Kocaeli ekibi sizden soruluyor ben bilmem. 🙂
Ama siz ev sahibisiniz,kendi aranızda organize olup paslaşın,sonrasında da bir konu açıp nabız yoklayalım.
Önümüzdeki hafta da olmaz sanırım,çünkü fuar devam ediyor olacak,sonrasına plan yapmanızı tavsiye ederim. 🙂
Sizi takip ediyor olacağım.

Kocaeli ekibi sizden soruluyor ben bilmem. 🙂
Ama siz ev sahibisiniz,kendi aranızda organize olup paslaşın,sonrasında da bir konu açıp nabız yoklayalım.
Önümüzdeki hafta da olmaz sanırım,çünkü fuar devam ediyor olacak,sonrasına plan yapmanızı tavsiye ederim. 🙂
Sizi takip ediyor olacağım.
ama abi bende istanbulluyum 🙂

Back