gurcan1903
Yeni Üye
Sabah gündoğarken mırmır için hangi meraları tercih etmek lazım ki
Rastgelsin...1 saat önce kavaklı sahilini dolaştım. Belki 100 tane olta vardı suda ama balık alanı hareketleneni hiç görmedim. Şu an değirmendere yüzbaşılardayım. Bir kaç kişi iyi boylarda mırmır aldı. Bende rastgele dedim açtım takımları 🙂
afiyet olsun bu saatekadar yemişsinizdir bişey olmaz mezgit güzeldir bu msj cevap verdiysen yaşıyorsundur...😀Arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım. Dün akşam iş çıkışı izmit marinada 26 tane mezgit olduğu iddia edilen bir balık tuttum. Bu balık yenir mı malum izmit körfezi çok kirli mezgit de dip balığı. Birazdan pişirip yiyeceğiz zehirlenmeyiz umarım. Balıklar bunlar
Temizlerken çok kötü pisti ama gayet lezzetli oldu. Haftasonu ulaşli da bir tane de karagöz tutmuştum onu da aralarına kattım 🙂 ilk defa kendi tuttuğum balığı yedim çok değişik bi duygu 🙂 bundan sonra devamafiyet olsun bu saatekadar yemişsinizdir bişey olmaz mezgit güzeldir bu msj cevap verdiysen yaşıyorsundur...😀
bizde buralardan izmit körfezi temizlendi balık çeşitliliği arttı diye duyuyouz,sen çok kirli diyorsun anlamadım,uzun yıllar önce gitmiştim birdaha gitmek kısmet olmadı o yıllarda elini suya soksan zift kaplanırdıArkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım. Dün akşam iş çıkışı izmit marinada 26 tane mezgit olduğu iddia edilen bir balık tuttum. Bu balık yenir mı malum izmit körfezi çok kirli mezgit de dip balığı. Birazdan pişirip yiyeceğiz zehirlenmeyiz umarım. Balıklar bunlar
Bir kaç gün rüzgar var...Hafta sonu bence çok daha iyi olacak Ahmet'cim...Özgür abi maşallah
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi