Kocaeli, İzmit, Marina, Hereke, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel BALIK DURUMU

Sabah gündoğarken mırmır için hangi meraları tercih etmek lazım ki

Arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım. Dün akşam iş çıkışı izmit marinada 26 tane mezgit olduğu iddia edilen bir balık tuttum. Bu balık yenir mı malum izmit körfezi çok kirli mezgit de dip balığı. Birazdan pişirip yiyeceğiz zehirlenmeyiz umarım. Balıklar bunlar

Dosyalar

• 1477414984786-1530352542.jpg
    1477414984786-1530352542.jpg
    33.9 KB · Okunma: 702
Arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım. Dün akşam iş çıkışı izmit marinada 26 tane mezgit olduğu iddia edilen bir balık tuttum. Bu balık yenir mı malum izmit körfezi çok kirli mezgit de dip balığı. Birazdan pişirip yiyeceğiz zehirlenmeyiz umarım. Balıklar bunlar
afiyet olsun bu saatekadar yemişsinizdir bişey olmaz mezgit güzeldir bu msj cevap verdiysen yaşıyorsundur...😀

afiyet olsun bu saatekadar yemişsinizdir bişey olmaz mezgit güzeldir bu msj cevap verdiysen yaşıyorsundur...😀
Temizlerken çok kötü pisti ama gayet lezzetli oldu. Haftasonu ulaşli da bir tane de karagöz tutmuştum onu da aralarına kattım 🙂 ilk defa kendi tuttuğum balığı yedim çok değişik bi duygu 🙂 bundan sonra devam
DSC_0370.JPG

bizde buralardan izmit körfezi temizlendi balık çeşitliliği arttı diye duyuyouz,sen çok kirli diyorsun anlamadım,uzun yıllar önce gitmiştim birdaha gitmek kısmet olmadı o yıllarda elini suya soksan zift kaplanırdı

Back