Kocaeli'den Selamlar

Selamlar arkadaşlar, ben Furkan. 16 yaşındayım. 1 aydır balık tutmaya başladım ve 1 ayda çok şey öğrendim. Yeni olta bile aldım 3000 TL'ye. Albastar telecast 360, Daiwa rs4000 aldım sizce nasıllar 🙂 İkisini 3000'e aldım. Bu arada karamürselde olan varsa ya da kocaelide, bir şeyler yapmak isterim :=)

arkdaşlar mrb. adım mustafa kandıra babalı da bir yazlığım var yeni emekli oldum bir tane kayık almak istiyorum. ne kayıktan nede motordan anlayan biri değilim. internetten kendi çapımda araştırmalar yaptım fakat tam anlamıyla beceremedim. karadeniz genelde dalgalı oluyor bana karadenizde kullanabileceğim bir tekne tavsiye edermisiniz. benim aradığım 50-60 hp 5m lik. bir kere alma şansım var o yzden mecburen ince eleyip sık dokuyorum. sizlerden ricam bana marka olarak bile cvp yazabilirseniz çok memnun olurum. hayırlı günler dilerim.

Merhaba dostlar spin balıkçılığına başlamayı düşünüyorum daha önce barajlarda göllerde kısacası tatlı suda av yapıyordum.Bütçem 10000₺ ya kadar çok fark olursa 15000 e kadar zorlarım.Makine ve kamış önerisi yapabilirseniz sevinirim.İzmit körfezinde ve tatil bölgelerinde kullanmayı düşünüyorum hedef balık olarak lüfer levrek çipura gibi avcı balıklar

Back