Merhaba ben 27 yaşındayım kocaelide yaşıyorum. Şuanda albastar 3m 100-200 kamış ve albastar kk60 makine ile at- çek, şamandıra avları yapıyordum genelde istavrit, kefal vs. avlıyorum bu ara lrf'ye daha fazla merak sardım. Lrf'ye yeni başlıcağım için cok fazla yüksek fiyatlı olmadan bir set almayı düşünüyordum. Düşündügüm set kamış olarak Okuma okuma wave power 0 8 gr makine olarak okuma aria 1000
düşünüyordum ama giriş seviyesi oluyormuş. atıcagın mesafe erim mesafesi düşükmüş, makinede derin kafa oldugundan altına dolgu yapılması gerekmiş buda dolanma yapıyormuş. Bu Set pişman edermi bir dükkanda öyle dedi ve bana önerdigi sadece çıplak makine ve kamışa aji kamışına 5.500tl fiyat verdi.
fonksiyonları çeşitlendirdim mi orta seviyede en azından 2 ve daha fazla üzmeden mutlu edecek götürecek bir set önerir misiniz ? Bunların yanında ekipmanlar da almam gerekli bende olanları ve almayı düşündüklerimi buraya yazacagım yardımcı olur musunuz?
Avlanacağım Meralar:
Darıca Çevresi ( Aslan çimento, millet bahçesi, Balyanoz koyu, eskihisar sahil vb.)
İyice alıştıktan sonra mera değişticem çevre ilçelere gidicem pendik kartal tuzla maltepe gibi
Avlanacagım Balık Türleri:
İstavrit çeşitleri, ispari, Mırmır, Eşkina, zargana (merada görünüyor görmedim)
Levrek, Lüfer, Çinekop
Düşündügüm Takım:
1-) Okuma okuma wave power 213cm 0 8 gr
2-) Okuma aria 1000
3-) Kendo / Fubelo 4x 0.06m ip misine
4-) Kendo / Shufa 50mt 0.16mm FC lider
5-) Kendo / Fubelo Wormiez / Crook / Reptilz / Grubıez beyaz şefaf hariç iş yapıcak renkler
6-) 1/1.5/2gr Kendo Hook Worm hem jighead hem slikonlu yem
Sarf Malzemleri:
1-) Teleskopik Kepçe
2-) Balık Maşası
3-) İgne Sökme Pensesi (Gerekli mi )
4-) yemler icin uv feneri en küçük boy
5-) seventeen 4912 Gögüs çantası sırtada oluyor (internette 900 yerel awmde 400 tş)
Elimde Bulunan Sarf Malzemeleri:
1-) Sırt Çantası, organizer kutuları( Orta Ve küçük), Yarım eldiven, Fener(1000 Lümen), falçata
Elimde Bulunan Yemler Karışık
1-) albastar baby sardine (Kokulu Beyaz)
2-) Captain Mini Worm Şeffaf Renk
3-) Exent Shad 7.5cm 1.4 gr - North Pacific shad 4.5 cm 0.6 gr silikon yem
4-) North Pacifig mikro metal jig 6.5 gr ( Kendim Modladım gr düşürdüm) - Mikro metal jig 7.1 gram Başka Bir jigi
5-) Mikro soft shad kırmızı kafa 4.2gr
6-) Sinking/ Floating minnow 7.5cm 4.5 gr (üst Çizgisi Mavi)