Kudos 4.00 Surf Kamıșı

Kudos 4 metre surf kamış bendede var istediğim kadar hafif değil ama şimdiye kadar 100 grama kadar çok kullandım en ufak bir sorun olmadı IMG_20190302_144603.jpg

Aynı kamıştan bahsediyorsak tabi resimde net değil ama beyaz olan kudos 4 m diğeri captain 4.20 atış menzili captain daha fazla gidiyor

Bende de 2 adet Effe marka surf kamış var. Birisi İM7, diğeri İM8 karbon materyalden farklı atarlara ve uzunluklara sahip. 3-4 yıldır kullanıyorum ama Max atar değeri 200 gramda kullanmadigimi da belirteyim yalnız.
Fiyatları çok pahalı olmayan işinizi görecek surf kamışlar için tercih edebilirsiniz, ben memnun kaldım.

Effe kamışları incelemiştim. ( bazıları ) tek sorunum gezer yüzük olayı. Marka önemli değil bir kamışta gezer yüzük oldumu ben geri çekerim kendimi. Yaklaşık 7-8 sene evvel aldığım remixton kamışta vardı gezer yüzük. Her atıştan sonra geri çeker gezer yüzüğü düzeltirdim. İllet olmuştüm o kamışa. Sonunda bir arkadaşa hediye ettim. ( kurtuldum ).

@SKARPİ666 gezer yüzükler var evet ama bir sıkıntı olmadı bende. Yani yeri ve yönü düzgün oldu mu kayma, çıkma falan olmuyor yüzüklerde.
Belki modelden modele göre fark edebilir.

@SKARPİ666 gezer yüzükler var evet ama bir sıkıntı olmadı bende. Yani yeri ve yönü düzgün oldu mu kayma, çıkma falan olmuyor yüzüklerde.
Belki modelden modele göre fark edebilir.

Kesinlikle model ve marka farkı vardır.
Benim bahsettiğim kamış 7-8 sene önceki eski bir model remixon kamış. Zaman içinde mutlaka geliştirmişlerdir.

Kudos 4 metre surf kamış bendede var istediğim kadar hafif değil ama şimdiye kadar 100 grama kadar çok kullandım en ufak bir sorun olmadı 89352 dosyayı görüntüle

Aynı kamıştan bahsediyorsak tabi resimde net değil ama beyaz olan kudos 4 m diğeri captain 4.20 atış menzili captain daha fazla gidiyor

420 cm 200 gram atarlı bir kamışın atarı mutlaka daha iyidir.
Benim kamış kudos dragon 360 cm atarı 80x150 gr. Oda 150 gramı kesinlikle atmaz. Maksimum 115 gr.
Bazı yorumlarda ilk atışta veya 2 inci atışta ( 75 gr da ) kırılıyor diye yazdılar.

Bu nedenle 75 gr 100 gr 115 gramda Allah ne verdiyse abandım. Başına birşey geleceksede merada başıma gelmesin dedim.

Diğer 420 kamışlarla yada 200 atarlı kamışlarla kesinlikle kıyaslayamam 🙂)
Amaç kıyıdan maksimum 75 gr ile 60 70 metrelerde mırmır karagöz eşkina ispari - yada ince çapari ile oda akıntısız yerlerde istavrit.
Çok bi beklentim yok yani. Beni cezbeden tarafı 320 gram ile hafifliği...

Back