Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
IMA Pugachev's Cobra imitasyonu ama Çanakkale den arkadaşların söylemine göre çok iş yapan bir sahte... Kullanmadım ama Fiyat/Performans çok iyi duruyor...![]()

Bu kaşıkların önüne fırdöndü kullanıyormusunuz?Aklar kasik (yalova kasigi)
Lufer aldim levrek aldim ispendek aldim turna aldim kasna aldim zargana aldim istavrit aldim.
Cok guzel is yapar
Bu gerçekten balık alıyorsa süperaliexpress ten alınma savage gear sandeel benzeri jighead-silikon kombinasyonu son 1 yıldır favorim.
Aldığı balıklar levrek, kum lagosu, züber, baraküda, kayış, hani, kalamar... ve tabiki balon
Ekli dosyayı görüntüle 102810
Slm.avlarınız daim olsun kardşm.kullandığınız bu sahtenin sadece arka kısmında mı çarpma üçlü iğnesi var orta kısımda yokmu bu şekildemi satılıyor.teşekkrlrSu üstü sahtelerimin favorisidir. Gece 03'de balık almışlığı vardır. Aksiyon ve sesi beni de cezbeder. İmzamdaki topu topu iki balığımı da bununla aldım
Fujin Sound 418
![]()
Slm.kardeşm bu silikonu kıyı avında kullanırken atış esnasında zemine inmeden mi çekiyorsun düz sarım yaparak veya aksiyon vererek veya dibe indirip öylemi çekiyorsun?zemin yapısı kumluk olan yerlerdemi denemek lazım takılıp kopmasını önlemek için.sağol teşekkrlr.İma Pugachev's Cobra dan ziyade, şekil olarak River2Sea Rover 98 ile daha çok benzeşiyorlar bence.
Favori sahteye gelince çeşit çeşit sert sahte var ama aliexpress ten alınma savage gear sandeel benzeri jighead-silikon kombinasyonu son 1 yıldır favorim.
Aldığı balıklar levrek, kum lagosu, züber, baraküda, kayış, hani, kalamar... ve tabiki balon
Ekli dosyayı görüntüle 102810
Aleyküm selam,Slm.kardeşm bu silikonu kıyı avında kullanırken atış esnasında zemine inmeden mi çekiyorsun düz sarım yaparak veya aksiyon vererek veya dibe indirip öylemi çekiyorsun?zemin yapısı kumluk olan yerlerdemi denemek lazım takılıp kopmasını önlemek için.sağol teşekkrlr.