Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kullandığın En Favori Sahte (hedef Balık Ve Bölge Dahil)

mardek

Aktif Üye
Adı
ali sür
Herkese katkılarından dolayı şimdiden teşekkürler.... Takipteyim

MehmetAR

Üye
Adı
Mehmet AR
IMA Pugachev's Cobra imitasyonu ama Çanakkale den arkadaşların söylemine göre çok iş yapan bir sahte... Kullanmadım ama Fiyat/Performans çok iyi duruyor... :harika:

İma Pugachev's Cobra dan ziyade, şekil olarak River2Sea Rover 98 ile daha çok benzeşiyorlar bence.

Favori sahteye gelince çeşit çeşit sert sahte var ama aliexpress ten alınma savage gear sandeel benzeri jighead-silikon kombinasyonu son 1 yıldır favorim.

Aldığı balıklar levrek, kum lagosu, züber, baraküda, kayış, hani, kalamar... ve tabiki balon :)

1.PNG

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Marmara Denizi sığ levrek meraları

Daiwa SSR limon en skorer sahtedir.Ancak suyun özellikle gelgit yüksek tide evresinde kullanırsanız kum tepeleri ve yosun probleminizi çok daha az olur.

taskin90

Aktif Üye
Adı
taşkın kuzu
Su üstü olarak kullandığım tek sahte ima salt skimmer x 413
Dalarlılar levrek ve barakudada olmak üzere
Daiwa 120 f ssr chart back
Duo sld f ve sld s 125 full uv ghost double chart (özellikle barakuda avları)
Shimano escrime 99f 10T ve 08 T renkleri ( kış ayları levrek)
Silikonu ise hayatımda ilk defa deneyeceğim ama simdilik fiiishin bir kac rengi ( daha dün almama rağmen levrekte is yapacağindan kesin eminim o ayri :) )
BÖLGE: EGE

Ekli dosyalar

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Su üstü sahtelerimin favorisidir. Gece 03'de balık almışlığı vardır. Aksiyon ve sesi beni de cezbeder. İmzamdaki topu topu iki balığımı da bununla aldım :rolleyes:

Fujin Sound 418

Slm.avlarınız daim olsun kardşm.kullandığınız bu sahtenin sadece arka kısmında mı çarpma üçlü iğnesi var orta kısımda yokmu bu şekildemi satılıyor.teşekkrlr

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İma Pugachev's Cobra dan ziyade, şekil olarak River2Sea Rover 98 ile daha çok benzeşiyorlar bence.

Favori sahteye gelince çeşit çeşit sert sahte var ama aliexpress ten alınma savage gear sandeel benzeri jighead-silikon kombinasyonu son 1 yıldır favorim.

Aldığı balıklar levrek, kum lagosu, züber, baraküda, kayış, hani, kalamar... ve tabiki balon :)

Ekli dosyayı görüntüle 102810
Slm.kardeşm bu silikonu kıyı avında kullanırken atış esnasında zemine inmeden mi çekiyorsun düz sarım yaparak veya aksiyon vererek veya dibe indirip öylemi çekiyorsun?zemin yapısı kumluk olan yerlerdemi denemek lazım takılıp kopmasını önlemek için.sağol teşekkrlr.

MehmetAR

Üye
Adı
Mehmet AR
Slm.kardeşm bu silikonu kıyı avında kullanırken atış esnasında zemine inmeden mi çekiyorsun düz sarım yaparak veya aksiyon vererek veya dibe indirip öylemi çekiyorsun?zemin yapısı kumluk olan yerlerdemi denemek lazım takılıp kopmasını önlemek için.sağol teşekkrlr.
Aleyküm selam,

Önce atar atmaz inmeden aksiyon vererek tarıyorum merayı, hareket olmayınca dip yapısına göre biraz inmesini bekleyip öyle aksiyon veriyorum. Düz sarımda da balık aldım ama etkisi daha az tecrübelerime göre.

Rastgelsin.

süheyl

Daimi Üye
Adı
süheyl
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Lüfer için kullandığım genelde kaşık kullanıyorum alba star
no : 3 iki çeşit kullanıyorum
birisi 17 gr diğeri 35 gram ikiside no:3
sss.PNG
levrek için pek değiştirmediğim genelde kullandığım top arkası silikon