Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.

B

budun

Misafir
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla... “De ki: Şüphesiz benim namazım, kurbanım, hayatım ve ölümüm hepsi âlemlerin Rabbi Allah içindir.” (En’ âm 6/162)... Cumamız Hayırlı Kurban Bayramımız Mübarek olsun...

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Katılım
17 Şub 2013
Mesajlar
11,412
Tepkime puanı
10,196
Puanları
113
Yaş
59
Konum
İstanbul
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili gönül dostlarım;

Bayramlar; dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar; milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Dostluğu, sevgiyi ve geleceği aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Sevgi ve Saygılarımla
1tx3qr31mxokw6dj.gif
 

ŞEHRAZAT

Daimi Üye
Katılım
20 Kas 2014
Mesajlar
601
Tepkime puanı
1,526
Puanları
93
Yaş
59
Konum
Başakşehir.İstanbul
Adı
Bekir DURAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok değerli dostlar bayramınızı en derin kalbi duygularımla kutluyorum bayramımızın tüm dünyadaki Yetimler yoksullar mazlumlar ve bütün insanlık için umut ışığı Barış'ın adaletin ve huzurun başlangıcı olmasını diliyorum.
HAYIRLI BAYRAMLAR.