Akın çetindağ
Aktif Üye
- Tepki
- 96
- Ödül
- 38
İnşallah. Sen yaparsın kafana koyduysanFırat Turnası nın yanında tüy siklet kalır bu hepi topu 5.200 kg. geldi. Bu sene inşallah güzel Balıklar alacağım.
İnşallah. Sen yaparsın kafana koyduysanFırat Turnası nın yanında tüy siklet kalır bu hepi topu 5.200 kg. geldi. Bu sene inşallah güzel Balıklar alacağım.
Teşekkür ederim Akın 🙏İnşallah. Sen yaparsın kafana koyduysan
İçimizde çizme giyen tek sen varsın balığı almak sana kalıyor Akın. Bir de resmi dairelerde bir işi iki defa yaparsan artık o iş senin işin olur ya buda öyle🤭Hadi inşallah sen yakala ben girip sudan alacağım yine 😂
Didime geldiğimde inşallah haberleşiriz av yaparız tabiki. Zaten benim gittiğim meralar genellikle aynı yerler bir şekilde zaten karşılaşırız. Sevgi selam🙋🏻Abi bu sene birlikte gidebilir miyiz balığa
Sen dediysen yaparsın, senden korkulur😀Beklesin gelip alacağım onu 😂
Eyvallah sagolasın Akın 🙂Sen dediysen yaparsın, senden korkulur😀
Denizde avcilik daha kolay bence. Minnacık balıkların bile jilet gibi dişleri oluyor. Denize atılan hiçbir yem boşa gitmez bunu bilir bunu söylerim. İllaki her yemin bir talibi oluyor🙂😉Deniz işini de çözdün artık
Efsane balık, tebrikler.Öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim.
Arefe günü gerçekleştirdiğim bu güzel avı sizler için de görüntülemeye çalıştım.
Oltama uzakta basan bu muhteşem balığı güzel bir mücadele sonrası kıyıya almayı başardım.
Benim için adrenalinimi tavan yaptıran bu avı izlerken inşallah sizler de güzel vakit geçirirsiniz. İyi seyirler dilerim
Çok teşekkür ederim, sağolun🙏. Sizlere de rast gelsin inşallah🙋♂️Efsane balık, tebrikler.