kurşun arkası atış stili ve surf atış tetiği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arkin1997
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkin1997

Yeni Üye
Tepki
2
Ödül
5
Merhabalar 4.30 makaira surf kamışına sahibim atış yaparken parmağımı zamanında çekemediğim için ip parmağıma takılıyor ve eldivene ciddi zarar veriyor hatta atış esnasında şak diye seste geliyor ip parmağımdan çıkarken bu durumu bir türlü aşamadım önerebileceğiniz bir atış pozisyonu varmı acaba.

ikinci sormak istediğimde istoç da bir balıkçı abi surf atış tetiği dediği bir şeyi önerdi fotoğrafını buraya yükleyeceğim bunu kullanan varmı önerirmisiniz
042c33f8b11653a6a92806500a83fba9a10daf43_original.jpeg042c33f8b11653a6a92806500a83fba9a10daf43_original.jpeg
43dc9017036840e393ac0a1b02e1f065-96ffde19b4a2875df49825f3f6d40d43-sd.mp4 dosyayı görüntüle

Zamanlamayı tutturamazsanız aynı problemi yaşarsınız. Hatta çalışma prensibi gereği bu aparatla daha fazla takım kaybedersiniz gibi duruyor. Birkaç parmak eldiven harcayıp atış alışkanlığınızı geliştirmek daha iyi bir sonuç verebilir bence.

Bazı parmaklıklar çok kalın ve dikişli olduğu için bazen istemsiz takılıyor hissiyatı çok düşük olduğundan da atış zamanlamasının ayarlanması sorun olabiliyor ben önce neopren di sanırım eldiven kullanıyordum ( yanlış yazmış olabilirim ) sonrasında yara bandı kullanmaya başladım şu anda çantada flester bant var ipi çok net hissettiğinden atış anında rahat bırakıyorsun hatta geç kalsan bile ip parmaktan yük ile kayıyor tavsiye ederim..

Bazı parmaklıklar çok kalın ve dikişli olduğu için bazen istemsiz takılıyor hissiyatı çok düşük olduğundan da atış zamanlamasının ayarlanması sorun olabiliyor ben önce neopren di sanırım eldiven kullanıyordum ( yanlış yazmış olabilirim ) sonrasında yara bandı kullanmaya başladım şu anda çantada flester bant var ipi çok net hissettiğinden atış anında rahat bırakıyorsun hatta geç kalsan bile ip parmaktan yük ile kayıyor tavsiye ederim..
Benim kullandığım eldivende dikişli ve cidden hissiyat konusunda neredeyse hiç hissetmiyorum flaster bant tekniğini kullanıcam bazı balıkçı arkadaşlarda bu eldivenlerde parmak tarafı açık olanlar var onu önerdi

Benim kullandığım eldivende dikişli ve cidden hissiyat konusunda neredeyse hiç hissetmiyorum flaster bant tekniğini kullanıcam bazı balıkçı arkadaşlarda bu eldivenlerde parmak tarafı açık olanlar var onu önerdi
Parmak tarafı açık olan eldiven dediğinizi ya anlamadım yada anladığım şey olması saçma geldi 2 parmağı açık eldivenler var ama parmaklıkta amaç parmağın kesilmesini engellemek yada ben onun için kullanıyorum 🙂

Atış için misinayı parmağınıza bindirilmiş halini gösteren fotoğraf atabilir misiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back