Kurşun arkası beden aparatı

Kurşun ipini tüpün içinden geçiriyorsunuz. Eğer istenirse alta ve üste bir düğüm üzerine oturtulmuş stoperler konulup fordöndünün daha dar bir alanda hareket etmesi sağlanabilir. T fırdöndü ile beden dolanmaları en az seviyeye iner. Dolanma olsa bile dolanan bedenin çözülmesi oldukça kolaydır.

Kurşun ipini tüpün içinden geçiriyorsunuz. Eğer istenirse alta ve üste bir düğüm üzerine oturtulmuş stoperler konulup fordöndünün daha dar bir alanda hareket etmesi sağlanabilir. T fırdöndü ile beden dolanmaları en az seviyeye iner. Dolanma olsa bile dolanan bedenin çözülmesi oldukça kolaydır.
Bunu kullan abi bu daha kullanışlı.istediginiz kalınlıkta kurşun ipi baglana bilir t firdondude bu zor oluyor elinizdeki kurşun ipine göre t fırdöndü almanız gerekir bu modelde butur sıkıntılar olmaz ayrıca fiyatida çok hesaplı.
0b617765bbf7f7d8d4fd5ff32469d1ae.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu nasıl kullanıyorsun?
Bu şekilde abi kullanıyorum makinadan gelen örgü misinaya bı fırdöndü ekliyorum sonra 20 cm örgü misina 2 li fırdöndü diğer kisimada kurşun bağlıyorum en üst kısma firdondu baglanmasada olur oraya fırdöndü kullanmamim sebebi cikartmasi montajı kolay olsun diye fırdöndü koyuyorum.
b32f34836ab9a2b1a6bb3de3532513a9.jpg
772c92080828a4fdb0bf3ab6af800c3e.jpg

T fırdöndüde ip kalınlığı problemi yaşamadım hiç. Bu T fırdöndünün 7 numarasını kullanıyorum hep. Ama bunu merak ettim şimdi..
Benim elimde 0.50 örgü misina var abi elimdekini denedim tüpün içinden girmedi yada kurşun ipleri var hazır olanlar onlarida denedim oda girmedi buyuk olan modellerde fırdöndü çok büyük geldi gözüme birde tüpler çok surtunuyor sanki bu sürtünmeden dolayı kesilecek mis gibi hissiyat oluşuyor içime benim pek sinmedi bu sistem ile avlaniyorum genelde sıkıntı pek yasamadim.

0,50 ip T fırdöndünün 7 numarasının içinden rahat geçer. Sürtünme kurşun ipinde tiftiklenmeye ya da aşınmaya sebep olmuyor. İkinci resimde sarı ipli düzenekteki üçlü fırdöndüleri ben de çok kullandım. Ama bana T fırdöndüdeki tadı vermedi. Fakat birinci resimdekini yeni gördüm. Bir ara onu da denerim..

Back