Kurşun arkası beden aparatı

Örnek vermesi açısından şimdi yaptığım aparat 🙂

2778839da8c4c48cf58382e82ee5bd96.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu bölgeleri de kapatırsan daha iyi olur gibi
c50f23a53d59d9b10f5a6d94f8967dcc.jpg

Şahsen gezerli-dönerli-telli-pullu hiç bir aparat kullanmıyorum.
Atışta esnesin diye kurşuna bağlanan 20-25 cm boyunda iki kat 0.35-0.40 misina > fırdöndü > klipse takıyorum.
Sahteden gelen beden > fırdöndü > klipse takıyorum.

Dolaşma arada bir olsa da öyle anormal miktarda değil.
Ayrıca bir avantajı var, atış sırasında "şaklarsa" misinadan kopup sadece kurşun gidiyor, sahte klipse takılı olarak bende kalıyor. 🙂
Özellikle pahalı sahteler kullananlara bu yöntemi öneririm.

Edit:
Bir üst mesajda @balıkoltası nın dediğine çok benziyor. Ama onunki daha iyiymiş. Şu T fırdöndülerden alayım bir ara. 👍

İyi sonuç vereceğe benziyor Gazi🙂

Evet abi bugün kısa süreli deneme sonrası oldukça memnun kaldım. Kışın bu gam yapma dolanma sorunu yüzünden çok vakit kaybı yaşadım. Hele birde bu dolanma sorunu balığın yaptığı ana denk gelirse o zaman insanın eli ayağı hepten bir birine dolaşıyor ve aksiliklerde bitmiyor.

Bu sanki rahat dönmeyecekmiş gibi geldi gözüme. Ama denemek gerek tabii.
Reis 2 senedir bunu kullanıyorum çok rahat dönüyor.bakma farklılık olsun diye farklı takımlari yapiyoz maksat uğraş olsun 🙂 yoksa resmini attığım L fırdöndü çok pratik ve kullanisli.

bu arada reıs makınadakı dıslılerı temızlemek ıcın sırkelı su kullan cok guzel oluyor dıslıler tertemız 🙂

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Reis 2 senedir bunu kullanıyorum çok rahat dönüyor.bakma farklılık olsun diye farklı takımlari yapiyoz maksat uğraş olsun 🙂 yoksa resmini attığım L fırdöndü çok pratik ve kullanisli.

bu arada reıs makınadakı dıslılerı temızlemek ıcın sırkelı su kullan cok guzel oluyor dıslıler tertemız 🙂

Sirkeli su eski gresi eritiyor mu?

Back