Kurşun arkası için sahte tavsiyesi

Tepki
23
Ödül
13
Merhabalar,

Forumdaki konuları inceledim tavsiyeleri not aldım ama stok bulamıyorum bir çoğunda, özellikle oscar magician, boğazda kurşun arkası avı için önerebileceğiniz sahte var mı olmazsa olmaz dediğiniz 4-5 tane almak istiyorum şimdilik. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Rakam önemli değil diyorsanız daiwa mebaru hunter 50 yok agam ne yaptın takarız ederiz diyorsan Turko yada Facebook da bireysel kişilerin sattığı pırasa vb. Sahteler işinizi görecektir

mutlaka kendo 7.5 cm ve 8 cm olsun, vily 7 cm 9 cm de olabilir son zamanlarda balık pek olmadığı için 9 cm pek kullanılmadı,
sea horse down wily 6 cm olabilir.Biraz bütçe ayarlayabilirsen çantanda bir kaç kaliteli sahtede olsun daiwa mebura 5 cm sonra yozurı pins minnow 7 cm buna bu kadar para vermeye gerek var mı bilmem ama vily 7 cm birebir pins mınnow ile aynı,sonra mutlaka oskar magician 7 cm bulundur.Kaşıt bulunsun bazen sadece kaşığa atladığı oluyor.Şimdilik bunlar fazlası ile yeterli.Bu arada palamut için mutlaka turko 7 cm çok iyi iş yapıyor onuda palamut için bulundur.

Back