Kurşun Arkası Rapala Bağlanışı

kdbruynee

Üye
Tepki
9
Ödül
13
IMG_8310.jpeg
Abiler selamun aleyküm öncelikle,20 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum,balığa hevesliyim çapari ile baya bi istavrit aldım.Artık farklı teknikler kullanmak istiyorum resimdeki kurşun arkasını doğru bağlamış mıyım? Elimde bu aparat mevcut eğer yanlış ise yeni bir aparat alacağım.Neyin nereye bağlanacağını biliyorum ama kurşunun yeri sanki yanlış gibi emin olamadım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Rastgele herkese!

Teknikte bir hata yok kullanılabilir ama ben ne kadar çok parça o kadar çok dolaşma olarak yorumluyorum..
Makineden gelen ip -- 2 adet sıkı stoper -- olabildiğince küçük fırdöndü ( stoperden geçmeyecek kadar ) -- 2 adet stoper -- fırdöndülü klips -- kurşun
Kabaca kullandığım sistem bu şekilde fırdöndüye kamış boyunda beden ve sonrana klips yasa fırdöndülü klips ama yine olabildiğince küçük..
Atış yaptıktan sonra kurşun suya deydiğinde ipi tutmak da dolaşmayı engelleyecektir..

Teknikte bir hata yok kullanılabilir ama ben ne kadar çok parça o kadar çok dolaşma olarak yorumluyorum..
Makineden gelen ip -- 2 adet sıkı stoper -- olabildiğince küçük fırdöndü ( stoperden geçmeyecek kadar ) -- 2 adet stoper -- fırdöndülü klips -- kurşun
Kabaca kullandığım sistem bu şekilde fırdöndüye kamış boyunda beden ve sonrana klips yasa fırdöndülü klips ama yine olabildiğince küçük..
Atış yaptıktan sonra kurşun suya deydiğinde ipi tutmak da dolaşmayı engelleyecektir..
Hocam yanıtınız için teşekkür ederim. Bu şekilde kullanmamın herhangi bir sakıncası yok o zaman dediğinize göre. Ben yine de herkesin kullandığı aparatlardan almayı düşünüyorum.

Back