Kurşun arkası sinking sahte balık

kdbruynee

Üye
Tepki
9
Ödül
13
Merhabalar öncelikle,bugün 2 adet oskar magician 5 cm aldım bu maketler sinking yani batan türdenmiş. Bunları kurşun arkası için kullanabilir miyim? Bir zararı var mı iş görürler mi? Hamsi rengini ve mavi çakarlı bir rengi aldım.
IMG_9478.jpeg

Merhabalar öncelikle,bugün 2 adet oskar magician 5 cm aldım bu maketler sinking yani batan türdenmiş. Bunları kurşun arkası için kullanabilir miyim? Bir zararı var mı iş görürler mi? Hamsi rengini ve mavi çakarlı bir rengi aldım.
125946 dosyayı görüntüle
Değişim imkanı varsa değiştirin, yoksa dipte çok bekletmeden kullanabilirsin.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değişim imkanı varsa değiştirin, yoksa dipte çok bekletmeden kullanabilirsin.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam boğazdan abilere sordum da kullanabileceğimi bir sorun teşkil etmediğini söylediler.Sadece dibe takılma olayı biraz daha artabilirmiş o kadar.

Kumluk olan misal hisar önünde bir şey olmaz ancak aşiyan ispatlar önü gibi bir yerde atarsan fazla ömürlü olmaz. Sonuç : Dip yapısını bilmediğin yerde kullanma🙂

Kumluk olan misal hisar önünde bir şey olmaz ancak aşiyan ispatlar önü gibi bir yerde atarsan fazla ömürlü olmaz. Sonuç : Dip yapısını bilmediğin yerde kullanma🙂
Abi aşiyanda patlamayan rapala henüz üretilmedi 😂😂😂 ya da ben henüz denk gelmedim batırdı beni aşiyan..

Kurşun arkası avı için bu tarz sahteler ( fiyat olarak 100 TL ve üstü ) bana aşırı gereksiz geliyor piyasada kendini ispat etmiş markalı veya markasız 50-80 TL bandından birçok sahte var turko pırasa dede vs. vs. bunları kullanmak hem cüzdanınızı hem sizi yormaz 🙂
Aynı paraya daha çok renk alternatifi sağlamış olursunuz..

Bunlar batan(sinking) sahte değil aslında. Yalnızca içindeki hava boşluğu yoğunluğu azaltmaya yetmiyor. Ancak çok başarılı bir sahtedir. Diğerleri gibi endişe etmeden kullanabilirsiniz.

Kurşun arkası avı için bu tarz sahteler ( fiyat olarak 100 TL ve üstü ) bana aşırı gereksiz geliyor piyasada kendini ispat etmiş markalı veya markasız 50-80 TL bandından birçok sahte var turko pırasa dede vs. vs. bunları kullanmak hem cüzdanınızı hem sizi yormaz 🙂
Aynı paraya daha çok renk alternatifi sağlamış olursunuz..
Abi istoçtan 80 TL’ye aldım tanesini

Back