Kuşadasında Aklahos (Grida) Avı 12.7 KG

Ekibi kutluyorum.Maşallah torpido gibi balık almışsınız Burak Abi.
Selamlar.

Tebrik ederim Burak Ağabey. Kuşadasında bu tür balıkların olduğunu bilmek çok güzel.

Seni ve ekibi tebrik ederim burak kardeşim,
rota'nın 5,75 siemens teknesi ne deniz tanır,nede dalga,vallahi dalgaların üzerinden, atlar atlar geçer. Çok güzel ısrarla ve azimle bekleyip avı yapmışsın,
isteyen herkese nasip olur inşallah böyle trofeli avlar,

Burak ve Hayri beyler her ikinizide tebrik ederim,, harika bir balık,,, ellerinize sağlık,,avcılık konusunda gençlere sabır ,istek ve direnç konularında yine ögütler verdiniz,,iyi avlarınızın devamını dilerim...🙂🙂

harika bir av olmuş beklediğinize değmiş gerçekten. Tebrik ederim Allah bizlere de nasip eder inşallah 🙂

Gerçekten güzel bir parça Burak ağabey, tüm ekibi kutluyorum, keyifle okuduğum ve aynı duyguları yaşadığım bu güzel rapor için de teşekkür ederim 🙂

Değerli dostlarım bu balığı tutmak için sabah 06.30 akşam 18.30 arası tam 12 saat uğraş verdik ve mükafatını da bu şekilde aldık. Ben sadece canlı kalamara hayır diyemeyen ve oltama yakalanan bu ak lahos 'u yukarı çektim. Bu balığın avında, yem olarak kullandığımız kalamarı yakalayan, akşam suyunda bir kez daha şansımızı denemeyi teklif eden ve ben artık avı bırakıp dönelim dediğimde ısrarla biraz daha dolaşalım diyerek balığın yakalanmasına vesile olan Hayri Kardeşimin payı çok büyüktür. Bir kez daha teşekkür ederim Hayri Kardeşim. Ne mutlu bana ki senin gibi bir arkadaşa, kardeşe ve dosta sahibim.

Bu satırların altını çizerek dikkatle yeniden okunması gerektiğini düşünüyorum. !!!

Değerli dostlarım bu balığı tutmak için sabah 06.30 akşam 18.30 arası tam 12 saat uğraş verdik ve mükafatını da bu şekilde aldık. Ben sadece canlı kalamara hayır diyemeyen ve oltama yakalanan bu ak lahos 'u yukarı çektim. Bu balığın avında, yem olarak kullandığımız kalamarı yakalayan, akşam suyunda bir kez daha şansımızı denemeyi teklif eden ve ben artık avı bırakıp dönelim dediğimde ısrarla biraz daha dolaşalım diyerek balığın yakalanmasına vesile olan Hayri Kardeşimin payı çok büyüktür. Bir kez daha teşekkür ederim Hayri Kardeşim. Ne mutlu bana ki senin gibi bir arkadaşa, kardeşe ve dosta sahibim.

Bu satırların altını çizerek dikkatle yeniden okunması gerektiğini düşünüyorum. !!!

Bu güzel cümleler için Burak abime, tekrar hatırlattığın için sana çok teşekkür ederim abiciğim. Benim yaptığım sadece; inandığım doğrunun arkasında durmak. Doğru Burak abimin doğrusu ve ben sadece öğreniyorum. Abi, gelde şu balığı kalabalık bir şekilde tüketelim. Çok keyifli olacak bak ...
selamlar...

Back