Kuşadasından çıkanlar

ceymissari

Üye
Tepki
82
Ödül
23
Bütün ustalara abilerime selamlar
Bugün denizde uzun seneler sonra ilk avımı yaptım, lakin tuttuğum balıkların cinsini(gelincik hariç) bilmiyorum.. acaba ne balığı olduklarını söyleyebilir misiniz?
Ve limit altı balıklar alıkoyduysam affola..

Dosyalar

• 605AAAFE-19C5-481E-802E-38956D36693A.jpeg
    605AAAFE-19C5-481E-802E-38956D36693A.jpeg
    85.9 KB · Okunma: 1,087
Hastasıyım Hani'nin. Çocukluğumda çok tutardım. Aslında en çok bunu tutardım bilip bilmeden, o yüzden seviyorum keratayı. Olsa da yesek, bulsak da çıkarsak nerdeeee 🙂

Hastasıyım Hani'nin. Çocukluğumda çok tutardım. Aslında en çok bunu tutardım bilip bilmeden, o yüzden seviyorum keratayı. Olsa da yesek, bulsak da çıkarsak nerdeeee 🙂

Silivride dalgakıranlarda bolca var
Ama takımları kayaların altına alıp götürmeleri sık yaşanıyor, ondan ben tutmak için uğraşmıyorum.

Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi Karagöz, Mırmır, İspari, Hani ve gelincik
Ama sanki boylar küçük gibi geldi.

Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi Karagöz, Mırmır, İspari, Hani ve gelincik
Ama sanki boylar küçük gibi geldi.

En küçük gelincik 12 cm geldi diğerlerini ona göre pay biçelim dediğim gibi bu balıklarda boy limitlerini bilmiyorum.

Cevap veren herkese teşekkür ederim emeğinize sağlık. Birde ortada üstteki balık mırmırla karıştırıldı sanırım mırmırın aksine ağzı daha küçük ve sarı yatay çizgileri var
61A4B103-10AC-4AE0-8FFB-479C2FAD1230.jpeg

Eğer yanlış bilmiyorsam sarpa sanki bir de bunun delisi var deli sarpa diyorlar o daha koyu renk oluyor sırtı kamuflajlı gibi aman zehirlidir sırtında dikenler var

Back