Let'go Dan Düşürdüm Nasil Takim.

Sizin için avantajlı bir alış veriş olmuş; tabii düz mantık bakarsak.🙂

Olayın satıcı tarafına baktığımızda, 25 senemi, turizm otelcilik sektöründe 5 yıldızlı bir otelde hizmet veren ve tüm çalışanlar olarak '' Bizim müşterimiz hizmetin ve her şeyin en iyisine layıktır '' prensibini yaşam felsefesi olarak benimseyen bir çalışan olarak, etik görmediğimi belirtirim.

Ne olması gerekirdi ;

Oda belli, konaklama günü belli, konaklayanın adres ve telefon kayıtları belli. Kişiyle görüşülüp, gerçekte unutulan bir malzemeyse ivedilikle bu kişiye kargolanarak gönderilmesi gerekirdi; diye düşünürüm.

Burada ki hata, kusur ve ayıp, o çalışan kişiye aittir.

Son düzenleme:
Sizin için avantajlı bir alış veriş olmuş; tabii düz mantık bakarsak.🙂

Olayın satıcı tarafına baktığımızda, 25 senemi, turizm otelcilik sektöründe 5 yıldızlı bir otelde hizmet veren ve tüm çalışanlar olarak '' Bizim müşterimiz hizmetin ve her şeyin en iyisine layıktır '' prensibini yaşam felsefesi olarak benimseyen bir çalışan olarak, etik görmediğimi belirtirim.

Ne olması gerekirdi ;

Oda belli, konaklama günü belli, konaklayanın adres ve telefon kayıtları belli. Kişiyle görüşülüp, gerçekte unutulan bir malzemeyse ivedilikle bu kişiye kargolanarak gönderilmesi gerekirdi; diye düşünürüm.

Burada ki hata, kusur ve ayıp, o çalışan kişiye aittir.
Hocam haklısınız ama yurtdışında bunlar para değil bence. Kargo falan yapmak çok masraflı otel bunların hangi biriyle uğraşacak ki belki de bu satıcı kişiye vermiştir. Arka planda ne yaşandığını nerden bilebiliriz. Kadın oltadan ne anlasın verdi geçti belki aynı saat gitti o paraya fondoten aldı🙂

Arkadaşlar ben bu makineye bir tane surf kamış alsam kullanabilir miyim verimli olur mu ?
Ne tavsiye edersiniz?

( düşürdüm ) Tabiri yerine uyguna yada ucuza satın aldım .
Düşürdüm... satana hakaret, alana aç gözlülük ifade ediyor...

Oysa ortada kazancı bol bir ticaret var, bilerek uğraşmamak için çok ucuz fiyatlara mal satan insanlar mevcut, bu şekilde alınanın bereketide kalmaz...

Son düzenleme:
( düşürdüm ) Tabiri yerine uyguna yada ucuza satın aldım .
Düşürdüm... satana hakaret, alana aç gözlülük ifade ediyor...

Oysa ortada kazancı bol bir ticaret var, bilerek uğraşmamak için çok ucuz fiyatlara mal satan insanlar mevcut, bu şekilde alınanın bereketide kalmaz...
düşürdüm= denk getirdim anlamında kullandım. Hiç hakaret aç gözlülük gibi algılamadım. Var mı aramızda algılayan. Düşürdüm daha çok ucuza kapattım gibi bişey demek.

Back