Levreğe giden yolda çekilen çile kutsaldır! :)

Azminizden dolayı sizi kutluyorum. Balığı saat 8 de avlamış olmanız da benim gibi saat 7 de defteri kapatanlar için iyi bir ders olmuş.

Okurken çok zevk aldım. Paylaşım için teşekkür ederim

Tebrikler çok güzel anlatımınız da takdire şayan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Fisher81 maşallah okurken terledim . muhtşem dencek bir av raporu sayenizde zehri doruklarına kadar hissediyoruz. daha bereketli avlar, RASTGELE

Çok teşekkürler arkadaşlar sağolun 🙂

Azminizden dolayı sizi kutluyorum. Balığı saat 8 de avlamış olmanız da benim gibi saat 7 de defteri kapatanlar için iyi bir ders olmuş.

Teşekkürler. Aslında biz de genelde 7'de defteri kapatıp dönüyoruz ama bu avda şartlar böyle gelişti. Neyse ki balık da orada o saatte beni bekliyormuş 🙂

Tebrikler hem balık avın hemde anlatma şeklin on numara olmuş simdi kalkıp yağmur fırtına demeden benim meraya İnesim geldi daha iyilerini tutmak dileğiyle rasgele

Mustafa Tebrikler. Paylaşımda ,Paşada şahane.
Ama anlatım :Hele o "ISLATMADAN PAŞA ALINMAZ" Kıssası yokmu.
Yarıldım be kardeşim...

Tebrikler hem balık avın hemde anlatma şeklin on numara olmuş simdi kalkıp yağmur fırtına demeden benim meraya İnesim geldi daha iyilerini tutmak dileğiyle rasgele

😀 Çok teşekkürler, rast gele

Mustafa Tebrikler. Paylaşımda ,Paşada şahane.
Ama anlatım :Hele o "ISLATMADAN PAŞA ALINMAZ" Kıssası yokmu.
Yarıldım be kardeşim...

Teşekkürler 🙂
Daha bir kaç gün önce arkadaşlarla konuşurken o olayın konusu geçmişti. Daha önce yaşamış bir abimize de gülmüştük. Hemen ardından da ben yaşadım 😀 Videoyu çekerken de o muhabbet aklıma geldi. Biplemeden doğal haliyle paylaştım videoyu. Biplesemiydim ki? 😆

Back