levreğe otopsi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan duzensiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birde bu otopsilerin nerelerde olduğunu bilsek daha faydalı olmaz mı ? Mera değil en azından bölge olarak...?

kayalık limanlar ve mendirekler etrafında malum insanımız yer içer atar - bırakır kayaların arasına buralarda fare çok olur ve bölgedeki levrekte buna bayılır 🙂

Birde bu otopsilerin nerelerde olduğunu bilsek daha faydalı olmaz mı ? Mera değil en azından bölge olarak...?

fare teknelere ipten yürüyerek girer ,,her tekneci avdan sonra teknesini temizler,,ekmek kırıntısı dahi bırakmak istemez fareler gelmesin diye ,,ama bazıları özellikle fak kurar fareyi canlı yakalar ve levreğe yem yapar....🙂

kayalık limanlar ve mendirekler etrafında malum insanımız yer içer atar - bırakır kayaların arasına buralarda fare çok olur ve bölgedeki levrekte buna bayılır 🙂

çok doğru,,bilassa kayaları betonlamadan üst üste konulan mendireklerde malesef balık avlayanların da bıraktıkları ekmekler ,yemler sayesinde o kayaların arası fare yuvası olmuştur bir çok mendirekte.....🙂

Hüseyin sanırım konuyu görmedi, ben söyleyeyim. Onun avlandığı bölge Silivri tarafıydı.

Doğru bir tespit katılıyorum arkadaşa..
Bende hemen hemen tüm balıklara bu uygulamayı yaparım. Lüfer palamut İzmarit istavrit tabiki irileri olmak kaydıyla. Yemli avladığım balıklarda genelde midelerinde birşeyler vardır ancak çapari balıklarında genelde mide boştur. Demekki çok aç kalmadan çapariye atlamıyolar. Böyle bir tespit çıkardım kendimce.

bukadar yemden sonra senın yemi yemeside yuh yani derim aç gözlüğün sonu amatörün sofrasında sonlanır.

Back