ADİL AYKOL
Daimi Üye
- Adı
- ADİL A.
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Tebrikler çok güzel levrek oltası suda olanlara Rastgele
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sagolasin darisi basina, gel beraber olsunTebrikler Kayhan , hep kendin tut zatenmaşallah maşalah diyelim.
Cok tesekkur ederim, hepimize denk gelir insallah..Oncelikle tebrikler böyle bir balığa ne denir bilemedim kayhan hocam inanılmaz bir balık daha irileri de rast gelir inşallah.
Ben de uzun zamandir pesindeydim ama yetmez, devamMüthiş bir levrek. Hepimizin hayali. Çok tebrik ederim.
Abi bizde balik sudan cikana kadar ihtisaminin farkinda olamadik, kiyiya alinca olta atmadan 20dk oturup izlestik baliklaTebrikler Kayhan
Çok güzel levrekmiş.
Boy kilo oranına bakarsan oranın ağası olmalı.
Gercekten cok keyifliydi, insallah pesinde olanlara rasgelir..Vay MaşşallaahhTebrikler hocam bunu oltaya bindirmek dert bindikten sonra kıyıya almak ayrı dert müthiş bir tecrübe çok güzel bir anı
daha irileri rast gelsin inşallah
![]()
İnanin ki daha buyukleri hala suda.. hepimize insallah..Şahane, rüyamda bile böylesi denk gelmiyor. Daha iyileri nasip olsun![]()
Cok tesekkur ederim..Mükemmel. Daimi olsun.
Abi inanmicaksin ama o tastan aldim baligiKayhan, sen git benim taşımdan ,benim levreğimi tut. Alacağın olsun. O taşa Kamp kurayımda gör sen.![]()
Gercekten muthis bir keyif, uzun zamandir pesinde olmanin verdigi bezginligi sildi, darisi basiniza..Tebrikler Kayhan, çok güzel bir dev. Bir çok balıkçının hayallerini yakalamışsın. Müthiş keyifli olmuştur. Daim olsun.
Cok tesekkur ederim..Tebrikler çok güzel levrek oltası suda olanlara Rastgele
Abi taşa kamp kurduğunda ızgara teli unutursun ne bileyim ızgaranın üstüne yatırmaya eti falan unutursun 7/24 telefon açık ne lazımsa uçarak getiririzKayhan, sen git benim taşımdan ,benim levreğimi tut. Alacağın olsun. O taşa Kamp kurayımda gör sen.![]()