Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek ama ne levrek :)

ADİL AYKOL

Daimi Üye
Adı
ADİL A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler çok güzel levrek oltası suda olanlara Rastgele

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler Kayhan , hep kendin tut zaten :) maşallah maşalah diyelim.
Sagolasin darisi basina, gel beraber olsun :)
Oncelikle tebrikler böyle bir balığa ne denir bilemedim kayhan hocam inanılmaz bir balık daha irileri de rast gelir inşallah.
Cok tesekkur ederim, hepimize denk gelir insallah..
Müthiş bir levrek. Hepimizin hayali. Çok tebrik ederim.
Ben de uzun zamandir pesindeydim ama yetmez, devam :)
Tebrikler Kayhan
Çok güzel levrekmiş.
Boy kilo oranına bakarsan oranın ağası olmalı.
Abi bizde balik sudan cikana kadar ihtisaminin farkinda olamadik, kiyiya alinca olta atmadan 20dk oturup izlestik balikla :)
Vay Maşşallaahh :) Tebrikler hocam bunu oltaya bindirmek dert bindikten sonra kıyıya almak ayrı dert müthiş bir tecrübe çok güzel bir anı :) daha irileri rast gelsin inşallah :)
Gercekten cok keyifliydi, insallah pesinde olanlara rasgelir..
Şahane, rüyamda bile böylesi denk gelmiyor. Daha iyileri nasip olsun :)
İnanin ki daha buyukleri hala suda.. hepimize insallah..
Mükemmel. Daimi olsun.
Cok tesekkur ederim..
Kayhan, sen git benim taşımdan ,benim levreğimi tut. Alacağın olsun. O taşa Kamp kurayımda gör sen.🤣🤣🤣
Abi inanmicaksin ama o tastan aldim baligi :) o meranin en guzel tarafi oltaya ne denk gelecegi belli olmuyor.. birlikte de yakalariz insallah..
Tebrikler Kayhan, çok güzel bir dev. Bir çok balıkçının hayallerini yakalamışsın. Müthiş keyifli olmuştur. Daim olsun.
Gercekten muthis bir keyif, uzun zamandir pesinde olmanin verdigi bezginligi sildi, darisi basiniza.. :)
Tebrikler çok güzel levrek oltası suda olanlara Rastgele
Cok tesekkur ederim..

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Kayhan, sen git benim taşımdan ,benim levreğimi tut. Alacağın olsun. O taşa Kamp kurayımda gör sen.🤣🤣🤣
Abi taşa kamp kurduğunda ızgara teli unutursun ne bileyim ızgaranın üstüne yatırmaya eti falan unutursun 7/24 telefon açık ne lazımsa uçarak getiririz :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: