Levrek avı - 2016 son 2017 ilk avı Sea bass hunt

levreğe devam özkan. 👍 telefona format attım. gitti resimler

bazen öyle bir fedakarlık özveri hakim olurki avda yapılan av hafif kalır ikinci plana düşer.böylesi çetin şartlarda ortaya konan amatör ve mücadeleci ruh bizlere sadece balık yakalamanın değil aynı zamanda verilen mücadelenin güzelliğine hayran bıraktırır ve örnek temsil eder.belki ilk bakışta delilik gibi gelsede çocuklarınıza ailenize dostlarınıza anlatacağınız ömürlük bir hatıra yaşamışsınız.ayrıca balıklarda çok güzel helal olsun tebrikler...

bazen öyle bir fedakarlık özveri hakim olurki avda yapılan av hafif kalır ikinci plana düşer.böylesi çetin şartlarda ortaya konan amatör ve mücadeleci ruh bizlere sadece balık yakalamanın değil aynı zamanda verilen mücadelenin güzelliğine hayran bıraktırır ve örnek temsil eder.belki ilk bakışta delilik gibi gelsede çocuklarınıza ailenize dostlarınıza anlatacağınız ömürlük bir hatıra yaşamışsınız.ayrıca balıklarda çok güzel helal olsun tebrikler...

Tesekkur ederim duygu dusuncelerimize cok guzel tercuman oldunuz emeginize saglik, darisi basiniza .

Tebrikler. Çok güzel bir av. Sonuna kadar hak etmişsiniz balıkları. Bu arada aman diyeyim o videonun sonundaki kazların nerede olduğunu kimseye söylemeyin. Kökünü kurutmasınlar. Zaten çoktan göçüp gitmişlerdir ama yine de söylemeyin.

özkan usta .levrek merasını patlatmayalım derken aklımızda olmayan ördek merası aşikar olmuş..
ben videolarımı sildim .bunu görünce...

Back