Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam fal bakar gibi tavsiye vermeye çalışıyorumÖmer hocam çok sağolun. Peki bu kamış spine kaçmıyor mu hafif 4 5 gramlik sahteleri atmak sorun olur mu acaba.
Kusura bakmayın daha yeni başlıyorum bu hobiye. İmkan oldukça her türden yemi denemek istiyorum. Sadece slikon karides atarsam 10 dakika sonra sıkılırım. Sürekli yem değiştirebilecegim bi kamış olsa daha iyi olur sanırım. Böylece farklı yemleri deneme şansım olur.Hocam fal bakar gibi tavsiye vermeye çalışıyorumMax 5 hatta max 10 atarlı kamış yada 2-15 atarlı bir kamış da olur fakat siz önce hangi ağırlıkları daha sık kullanacağınıza karar verin yani ben sadece silikon karides atacağım diyorsanız başka ben silikon karides atacağım ama aynı zamanda 7 gr jig de atacağım derseniz başka karides jig micro sahte yanında su üstü 90 lık 12 gr sahte atacağım derseniz başka yani siz ne ile av yapcaksınız burada asıl önemli olan kısım bu bunu belirtirseniz daha düzgün kamış tavsiyesi de verebiliriz
Bu sebeple atış aralığını olabildiğince geniş tutmak size avantaj sağlayacaktır karar vermeden önce bölgenizdeki av bayisi ile muahbbet edin ama gaza gelip almayın resim çekin kayıt altına alınKusura bakmayın daha yeni başlıyorum bu hobiye. İmkan oldukça her türden yemi denemek istiyorum. Sadece slikon karides atarsam 10 dakika sonra sıkılırım. Sürekli yem değiştirebilecegim bi kamış olsa daha iyi olur sanırım. Böylece farklı yemleri deneme şansım olur.
Öyle yapacağım Ömer hocam bu şekilde iyi kötü yolumu bulurum sanırımBu sebeple atış aralığını olabildiğince geniş tutmak size avantaj sağlayacaktır karar vermeden önce bölgenizdeki av bayisi ile muahbbet edin ama gaza gelip almayın resim çekin kayıt altına alınyine aynı şekilde meralarda balık tutan kişilerle sohbet edin yada düşe kalka öğrenin bir makine birkaç sahte ile ava gidip gelmeye başlayın
![]()