Levrek avında ben bir yerde yanlış yapıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan levrek321
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

levrek321

Üye
Tepki
8
Ödül
13
Levrek avında sahte silikon ya da maket attıktan sonra bekletip bekletip çekmeli miyiz beklemeli gibi yapsak arada bir çeksek bence bunun taktiği bu bir yerde yanlış yapıyorum ama o yüzden bana denk gelmiyor kışın da yazında yapıyorum bu arada denk getiremedim

Bu işi bilen ustaların çoğu bilgi vermekten kaçınıyor hepsi demiyorum ama geneli öyle

Hocam hangi bölgede av yapıyorsanız o bölgenin levrek avını aratın youtube'da örnek olarak izmir at çek levrek avı gibi eğer meradan hobidaşlardan bilgi alamıyorsanız attığınız sahtenin benzeri kullanılan bölgesel avları izleyin. Ben levrek avcısı değilim ancak tahminen hem bölgeden bölgeye hem de sahteden sahteye aksiyon değişir.

Anlatımınızdan at çek avı yaptığınızı anladım bu durumda yemli gibi beklemeli av yapamazsınız. Sahteyi/silikonu yüzdürerek çeşitli aksiyonlar ile balığın ilgisini çekecek hale getirmeniz lazım. Fakat levrek avı çetrefilli havası suyu basıncı vb bir sürü değişkeni takip ediyor ustaları.

Hocam hangi bölgede av yapıyorsanız o bölgenin levrek avını aratın youtube'da örnek olarak izmir at çek levrek avı gibi eğer meradan hobidaşlardan bilgi alamıyorsanız attığınız sahtenin benzeri kullanılan bölgesel avları izleyin. Ben levrek avcısı değilim ancak tahminen hem bölgeden bölgeye hem de sahteden sahteye aksiyon değişir.

Anlatımınızdan at çek avı yaptığınızı anladım bu durumda yemli gibi beklemeli av yapamazsınız. Sahteyi/silikonu yüzdürerek çeşitli aksiyonlar ile balığın ilgisini çekecek hale getirmeniz lazım. Fakat levrek avı çetrefilli havası suyu basıncı vb bir sürü değişkeni takip ediyor ustaları.
Çok teşekkür ederim ben ustası değilim ama silikonu atsak çeksek 1 tur beklesek 3 dakika sonra 1 tur daha yani olabildiğince düşük sarım yapsak kandırabilir miyiz

Çok teşekkür ederim ben ustası değilim ama silikonu atsak çeksek 1 tur beklesek 3 dakika sonra 1 tur daha yani olabildiğince düşük sarım yapsak kandırabilir miyiz
Tutan arkadaşlar daha iyi yorumlar yapacaklardır ancak sahteniz sinking ise bekleyince dibe batar takılır. Yüzen sahte ise hareketsiz kalacağı için balığın ilgisini çekmez. 1-2 tur sar birkaç saniye bekle sonra yeniden sar gibi ya da beklerken kamışla jerk vurmak gibi aksiyonlar var fakat 3 dk beklemeli olacağını hiç ama hiç sanmıyorum. Kullandığınız sahtelerin özellikleri nedir?

Bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim silikonu atsam beklesem 5 dakika sonra 1 tur sarsam sonra yine aynı şekilde 5 dakikada 1 1 tur kandırabilir miyim bu yakışıklı balığı

Bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim silikonu atsam beklesem 5 dakika sonra 1 tur sarsam sonra yine aynı şekilde 5 dakikada 1 1 tur kandırabilir miyim bu yakışıklı balığı
Kandıramazsınız. Sahteyi yüzdürmeniz lazım. En fazla bir kaç saniye bekleyebilirsiniz onun haricinde sürekli sarmanız gerekli.

hocam adı üstünde at- çek , at bekle ve çek değil 🙂 ben verim alacağınızı düşünmüyorum gelende attığımız sahteler hareket halinde aksiyon alıyor o hareketi vermediğinizde sahte çalışmayacaktır tabi akıntının şiddetli olduğu sular hariç

Back