Levrek avında ben bir yerde yanlış yapıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan levrek321
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu linkteki videoları izlemeni öneririm.
(link)

Link bu şekilde gözüküyor ondan dedim abi

Dosyalar

• Screenshot_2025-06-04-17-57-03-627_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-06-04-17-57-03-627_com.android.chrome.jpg
    21.7 KB · Okunma: 11
Link bu şekilde gözüküyor ondan dedim abi

Ben o linke bastığımda bilgisayarımda normal açılıyor.
Cep telefonumdan baktım, senin aldığın hata ile karşılaştım ama siteye şifreyle giriş yapınca link çalıştı.
Yine de olmuyorsa @turkerece işareti ile yazdığım arkadaşımızın levrek videolarını bulup izleyebilirsin.

Ben o linke bastığımda bilgisayarımda normal açılıyor.
Cep telefonumdan baktım, senin aldığın hata ile karşılaştım ama siteye şifreyle giriş yapınca link çalıştı.
Yine de olmuyorsa @turkerece işareti ile yazdığım arkadaşımızın levrek videolarını bulup izleyebilirsin.
@levrek321 senin için faydalı bilgiler içeriyor izlemeni tavsiye ederiz.

Hocam maket yemi yada silikonu attığınızda bir sarım misina boşluğu al sonra kamış ucun suya yakın tutarak bilekten aksiyon vererek meranın durumuna göre yavaş yada hızlı sarım yaparak sahteyi yüzdürerek balığı kandırmalısın

Levrek takibi çok sever,öyleki kıyıda kumun üzerinde bile silikona atladığı oluyor.Bu yüzden silikonunu ileri attıktan itibaren biraz batmasını bekle.(merana bağlı olarak)Bekledikten sonra yapacağın ilk hareket çok önemli çünkü dibe takılabilir.İlk yukarı doğru bir vuruş yaparak yemini havaya kaldır.Daha sonrasında yavaş bir sarım ile düz şekilde aksiyonu bozmadan sarıma başla.Ara ara ufak jerkler vermende fayda var.Bu noktada kullanacağın makinenin düşük sarımlı olmasına dikkat et çünkü göç harici yatak levreği olacağı için daha basit yemlere atılacaktır.Kullandığın silikon,karides,su üstü yemlerini bölgedeki yemlik balıklara göre seçmeye gayret et.Sosyal medyadaki ürün pazarlayıcıları üzerinden bu sahte iş yapıyor kısmına fazla takılma.Bölgendeki av bayin ile konuşursan sana gerekli yardımları sağlayacaktır.Bende İzmirde ilk levrek yakalayacağım diye başladım bu spin işine.Başladıktan 7 ay sonra yakaladım ilk ispendeğimi.Bu süreçte her videoda gördüğüm sahteyi silikonu aldım.Şu ip şöyle etki ediyor,bu kamış böyle diyerekten fuzuli masraf yaptım.Seçeceğin tek ve net ekipman sana fazlasıyla yeterli olacaktır.Şuan İzmir bölgesinde ağırlıklı olarak silikon karides kullanıyorum.Göç levreklerinin geldiği dönemde ise yem fazla önemli olmuyor.Karides,raglou,sandeel ,su üstü ,cam sahte ve sink crank gibi çoğu yeme atlıyor.İzmir levrek konusunda avantajlı bir bölge.

Back