Levrek Avlarim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

blackace

Daimi Üye
Tepki
1,277
Ödül
103
Yer: İzmir
Makine:
Shimano Stradic ci4+ 3000
Kamis: Daiwa BG Seabass 244 cm 7-28 gr
Sahteler: Sea Horse Ex-Fortuna ve Kendo Haryu Limon
Misina: Daiwa Justron 0.28

Merhaba arkadaslar bir suredir usengecligimden rapor paylasimi yapmiyordum hazir konuyu acmisken fotografladigim son iki avimi paylasayim dedim 🙂

Gecen hafta 3 adet levrek ziyaret etti oltami keyifli bir av olmustu.

2rf3gk6.jpg

Bu hafta ki av benim icin cok yorucu oldu aksam saat 18:00 gibi basladim ve hic uyumadan sabah 08:00 e kadar avlandim. Gece 12:30 siralarinda guzel bir levrek geldi oltama baligi kiyiya kadar cektim fakat alamadan kacti. 🙂 Saat 06:30 gibi bu tabagimdaki yakisikli geldi ve gunun yorgunluguna degdi 🙂

2unwrba.jpg

Yer: İzmir
Makine:
Shimano Stradic ci4+ 3000
Kamis: Daiwa BG Seabass 244 cm 7-28 gr
Sahteler: Sea Horse Ex-Fortuna ve Kendo Haryu Limon
Misina: Daiwa Justron 0.28

Merhaba arkadaslar bir suredir usengecligimden rapor paylasimi yapmiyordum hazir konuyu acmisken fotografladigim son iki avimi paylasayim dedim 🙂

Gecen hafta 3 adet levrek ziyaret etti oltami keyifli bir av olmustu.

2rf3gk6.jpg

Bu hafta ki av benim icin cok yorucu oldu aksam saat 18:00 gibi basladim ve hic uyumadan sabah 08:00 e kadar avlandim. Gece 12:30 siralarinda guzel bir levrek geldi oltama baligi kiyiya kadar cektim fakat alamadan kacti. 🙂 Saat 06:30 gibi bu tabagimdaki yakisikli geldi ve gunun yorgunluguna degdi 🙂

2unwrba.jpg

Maşallah Tebrikler Ex-Fortuna suüstü wtd performansı nasıl , Haryu' nunmu yoksa fortuna wtd ninmi skoru yüksek oldu ?

helal olsun oğuz kardeşim.resimdeki 6 levreğin mera değil bölgesi neresi ? rast gelsin...

Back