Bende merak ettim doğrusuMaşallah Tebrikler Ex-Fortuna suüstü wtd performansı nasıl , Haryu' nunmu yoksa fortuna wtd ninmi skoru yüksek oldu ?
Bende merak ettim doğrusuMaşallah Tebrikler Ex-Fortuna suüstü wtd performansı nasıl , Haryu' nunmu yoksa fortuna wtd ninmi skoru yüksek oldu ?
Tebrikler baya bereketli olmuş.. 🙂
Tebrikler Oğuz... Afiyet olsun...
Tebrikler Oğuz
Güzel av olmuş
Tebrikler güzel balıklar rastgele
tebrikler afiyet olsun.
Maşallah Tebrikler Ex-Fortuna suüstü wtd performansı nasıl , Haryu' nunmu yoksa fortuna wtd ninmi skoru yüksek oldu ?
Afiyet olsun.Güzel balıklar.
helal olsun oğuz kardeşim.resimdeki 6 levreğin mera değil bölgesi neresi ? rast gelsin...
Tebrikler, afiyet olsun..
Bende merak ettim doğrusu
2 sahtenin kullanım saatleri birbirinden farklı Metehan... O yüzden hangisin başarılı olduğunu değerlendirmek yanlış olur... Biri hava karamaya yakın başlanıp aydınlanmadan 45 dk önce sonlandırılan bir sahte... Diğeri ise aydınlanmaya 45 dk kala başlanıp aydınlanıncaya hatta aydınlandıktan sonrada kullanılan bir sahte...Maşallah Tebrikler Ex-Fortuna suüstü wtd performansı nasıl , Haryu' nunmu yoksa fortuna wtd ninmi skoru yüksek oldu ?
2 sahtenin kullanım saatleri birbirinden farklı Metehan... O yüzden hangisin başarılı olduğunu değerlendirmek yanlış olur... Biri hava karamaya yakın başlanıp aydınlanmadan 45 dk önce sonlandırılan bir sahte... Diğeri ise aydınlanmaya 45 dk kala başlanıp aydınlanıncaya hatta aydınlandıktan sonrada kullanılan bir sahte...
Hava aydınlanmaya çok yakın zamanda başlayıp gündüz istediğiniz saate kadar kullanabilirsiniz... Aylı havalarda gecede kullanabilirsiniz...Yani suüstü wtd leri karanlıktamı yoksa gündüz kullanmayımı tercih ediyorsunuz ?
Hava aydınlanmaya çok yakın zamanda başlayıp gündüz istediğiniz saate kadar kullanabilirsiniz... Aylı havalarda gecede kullanabilirsiniz...
Tebrikler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabrın sonu selamet dediğimiz bu olsa gerek güzel av olmuş tebrikler, devamını dilerim.