Levrek İçin Düşük Sarımlı Makine Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onrtrn07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

onrtrn07

Yeni Üye
Tepki
3
Ödül
5
Merhabalar Daiwa Team 2.74 7-28 Gr Atarlı ve Major Craft Dangan 0.16 İp Misinam Var Hedef Balığım Levrek Düşük Sarımlı Makine Arayışındayım 1- Daiwa Freams 2508 A 2-Daiwa Exceler 20 Lt 2500 3-Shimano Sahara C3000 Fl Düşündüklerim Makineler Arasında Hangisini Önerirsiniz Ve Başka Önerdiğiniz Makine Önerisi Varmı Yazarsanız Sevinirim Rastgele 🎣

Son düzenleme:
daiwa freams a 2500lik veya 3000lik ikinci el temiz bulabilirsen kaçırma

Daiwa Exceler Lt 3000 D üç senedir levrek avında kullanıyorum çok levrek yakaladım 5 kiloluk granyözüde zorlanmadan çekti, shimanonun alt segment makinalarını almayın ben eskiden shimano exage kullanmıştım yağmur suyundan ıslansa sürekli sıkışma yapıyordu servise yolladım bisüre sonra aynısı yine oldu arkadaşımda shimano alt segment bir makina aldı aynı sorunu o da yaşıyor, levrek için 012, 013, 14 arası ip idealdir 016 mm kalın geliyor ipi aldığınız yerle değiştirme şansınız var ise 013 mm alın. Daiwa exceler 2500 şu an gittigidiyorda indirimli 1000 liraya satan var

Tuzlu suda kullanacaksan Daiwa'nın Fuego altı makinelerini önermem. Bir süre sonra kol boşluğu gibi sorunlarda oluyor. Bütçeni biraz yükseltebilirsen yeni Ultegra güzel makine. Savage gear'ın SG serisi makinelerini değerlendirebilirsin.

Back